2 min læsningFredericia-træner om OB: ‘Fodbolddanmark er lidt ude efter dem’

FC Fredericia fra NordicBet Ligaen møder onsdag aften Superligaklubben OB i Oddset Pokalen. Og Fredericias cheftræner har stor respekt for det ellers kriseramte fynske mandskab.

2 min læsning
FC Fredericia spiller hjemmekampe på Monjasa Park, Fredericia tirsdag den 8. februar 2023.

Det er otte år siden, at FC Fredericia slog OB 2-1 i pokalturneringen.

I 2015 var Fredericia i landets næstbedste række og OB rodede rundt i bunden af Superligaen – og nogenlunde samme optakt gælder i 2023.

Onsdag aften tørner de to hold nemlig sammen igen i Oddset Pokalen, og selvom OB har været et såret dyr i denne sæson, så har FC Fredericias cheftræner Michael Hansen stor respekt for det fynske mandskab.

– Vi vil gerne lave overraskelsen og slå OB, men vi ved det bliver svært, og vi skal passe på i vores defensiv for deres kanter er gode, udtaler Michael Hansens til klubbens egen hjemmeside.

OB har skiftet stort ud i truppen i sommerens transfervindue, og fynboerne ligger kun lige akkurat over nedrykningsstregen.

Men trods krisesnak og fyringsspekulationer i Ådalen, så er FC Fredericas cheftræner imponeret af onsdagens modstander.

Mål og Highlights: Silkeborg deler med OB i lang og chancerig affære

– Det er både et rutineret hold, men også et nyt hold, med spillere der skal finde sammen. Jeg synes faktisk, de har en meget god energi lige nu, trods det, at mange er lidt efter dem ude i fodbolddanmark.

– Det virker til, de har et godt gå-på-mod. Så vi skal være på tæerne, og det glæder vi os til at blive udfordret på, og samtidig se, om vi ikke også kan udfordre den anden vej, slutter Fredericia-chefen Michael Hansen.

FC Fredericias målmand Jeppe Højbjerg vogtede målet i 2015, og keeperen kan også vogte buret onsdag aften klokken 20, når kampen mellem Fredericia og OB fløjtes op. Kampen kan ses på TV3Sport og Viaplay.

Mål og Highlights: Fredericias vanvidscomeback ødelagde vildt Oliver Drost-show

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P