Bundesligaen

Neuer gjorde comeback efter 10 måneder: Overvejede overhovedet ikke pension

Manuel Neuer gjorde lørdag comeback efter at have siddet ude med en skade i 10 måneder. Han fortæller, at han aldrig skænkede muligheden for at gå på pension så meget som en eneste tanke.

Manuel Neuer tænkte slet ikke på at indstille karrieren under sin lange skadespause.
Foto: Christof Stache/AFP/Ritzau Scanpix

Manuel Neuer er tilbage.

Lørdag var den 37-årige tysker at finde i Bayern Münchens mål for første gang i 10 måneder, efter en han brækkede sit ben i en skiulykke i december 2022.

Skadens omfang og sin fremskredne alder til trods, var pension dog ikke noget, som den garvede keeper overvejede det mindste.

– Jeg tænkte aldrig på pension, nej. Absolut ikke.

– Der var op- og nedture, men jeg havde hele tiden viljen til at komme tilbage.

– Jeg kontrollerede det fint sammen med alle andre her i klubben. I forhold til det mentale aspekt og uvisheden, så var jeg aldrig i tvivl. Jeg troede hele tiden på, at jeg kunne komme tilbage, siger Manuel Neuer ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano.

Mål og highlights: Neuer-comeback endte som den rene cirkusforestilling – røde kort, mål fra midten og otte scoringer

Manuel Neuers comeback endte som et fuldstændig vanvittigt et af slagsen, hvor han sammen med resten af Bayern München var med til at vinde hele 8-0 over Darmstadt. Der var desuden flere røde kort undervejs.

Bayern München topper lige nu Bundesligaen, men Bayer Leverkusen har muligheden for at overhale den sydtyske gigant senere søndag, når man skal forsøge at besejre Freiburg.

Manuel Neuers kontrakt strækker sig frem til sommeren 2024.

Han står i alt noteret for 489 kampe i Bayern München-målet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P