2 min læsningHaaland stod for presset: De sang; ‘KEANO’ – jeg ved ikke hvorfor

Erling Haaland stjal overskrifterne i søndagens Manchester-derby, selvom Manchester Uniteds fans gjorde deres til at forsøge at bringe ham ud af fatning.

2 min læsning
Erling Haaland ved ikke, hvor Manchester Uniteds fans sang Keano.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Erling Haaland var iskold, da det gjaldt.

Den norske superstjerne scorede to mål og leverede en assist, da Manchester City søndag eftermiddag slog Manchester United i sæsonens første Manchester-derby.

Nordmandens første mål blev sat ind på et straffespark, som danske Rasmus Højlund havde begået, og mens han stod over bolden følte han presset fra de cirka 75.000 fans på Old Trafford, som havde en helt særlig måde at forsøge at ryste nordmanden.

– Jeg følte det selvfølgelig en smule. En masse folk sang; “KEANO” til mig. Jeg ved ikke hvorfor, men sådan er det. Der var pres på, og jeg scorede, så det var en fantastisk følelse, sagde Haaland efter kampen til Sky Sports.

At Haaland ikke skulle forstå referencen er vanskeligt at forestille sig, for de mange Manchester United-fans har selvsagt sunget Manchester United-legenden Roy Keanes navn som henvisning til dengang, hvor den irske Manchester United-anfører på det nærmeste lemlestede Haalands far, Alf Inge Haaland, i en tackling.

Roy Keane var faktisk i Sky Sports’ studie efter kampen, og da han blev forholdt Manchester United fansenes sang til Haaland, svarede han med vanlig afbøjethed.

– Måske var det om Robbie Keane, lød det med tydelig sarkasme fra Roy Keane.

Mål og Highlights: Haaland stod bag Citys ydmygelse af Manchester United

Selvom Erling Haaland scorede to mål i kampen, så tog Manchester United-målmand, André Onana, sig faktisk pænt af særligt to øvrige chancer, der tilfaldt den store skandinav.

– For at være ærlig, så var det en fantastisk redning lige før pausen. Han (Onana, red.) havde også en fantastisk redning i anden halvleg, hvor jeg chippede den, og jeg tror, han reddede den med hovedet. Det er, som det er, vi vandt – så jeg er ligeglad, lød det fra Haaland.

Erling Haaland kom med sine to scoringer op på i alt 11 scoringer i Premier League i denne sæson.

Du kan se hele interviewet med Haaland i videoen over artiklen.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P