LaLiga

Medie: Madrid-boss bliver væk fra El Clásico efter Vinicius-kritik

Et af Barças bestyrelsesmedlemmer er angiveligt kommet med knap så flatterende kommentarer om Vinicius Jr., hvilket ikke er faldet i god jord.

Basketball - International Friendly - Real Madrid v Dallas Mavericks - WiZink Center, Madrid, Spain - October 10, 2023 Real Madrid president Florentino Perez before the match REUTERS/Juan Medina

Florentino Pérez, der er præsident i Real Madrid, er ikke en mand, der finder sig i hvad som helst.

Det har man nok aldrig rigtig været i tvivl om, men nu mener journalisten Jose Luis Sanchez at vide, at præsidenten boykotter weekendens El Clásico, hvilket trods alt ikke sker hver dag.

Det gør Pérez, da et af FC Barcelonas bestyrelsesmedlemmer, Mikel Camps, har tyet til tasterne, for at skrive, hvad han synes om konkurrenternes brasilianske stjerne, Vinicius Jr.

Her har Camps nemlig ikke lagt fingre i mellem, når han beskriver den flamboyante kantspiller, der deler vandene i Spanien.

Nogle mener, at han bliver udsat for racisme, mens andre mener det er selvforskyldt, da de synes, han er provokerende på banen. Umiddelbart falder Mikel Camps ind under sidstnævne kategori.

– Det er ikke racisme. Han fortjener derimod nogle slag for at være en klovn. Alle de finter og tricks er unødvendige og meningsløse på en fodboldbane, skriver Camps efter sigende på X.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Bestyrelsesmedlemmet har efterfølgende fjernet sit opslag.

Om en undskyldning til Vinicius Jr. er nok til at begrave stridsøksen for nu, melder mediet intet om.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P