1 min læsningSpurs-stjerne med store roser til Højbjerg

James Maddison scorede selv mandag aften mod Fulham, men efter kampen var Tottenham-spilleren fuld af roser overfor danske Pierre-Emile Højbjerg.

1 min læsning
Pierre-Emile Højbjerg i aktion for Tottenham i Premier League mod Fulham.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix.

Tottenham har været flyvende i denne sæson, hvor London-klubben efter ni runder fører Premier League med 23 point.

Set ud fra et dansk perspektiv, har det dog været mindre godt, da succesen har været uden Pierre-Emile Højbjerg.

Den danske landsholdsspiller har fået begrænset med spilletid under Spurs’ nye manager, Ante Postecoglou, og mandag var således første gang, at Højbjerg startede inde i Premier League i denne sæson.

I kampen mod Fulham, som Tottenham vandt med 2-0, spillede Højbjerg samtlige 90 minutter, hvilket efter kampen høstede roser af sig fra hans engelske holdkammerat James Maddison.

– Pierre var helt “outstanding” i aften. Det er ikke let at komme ind på holdet, når man ikke har spillet særligt meget på det sidste, og især som erstatning for Bissouma, for han er været glimrende.

– Så stor ros til ham, for han var solid som en sten derinde i dag, og virkelig medvirkende i især mit mål. Så stærkt af ham, siger James Maddison om Pierre-Emile Højbjerg på Tottenhams X-profil.

Maddison skiftede denne sommer til Tottenham fra Leicester City for cirka 46 millioner euro.

Her har den engelske landsholdsspiller været storspillene, hvor Maddison efter de første ni Premier League-kampe har scoret tre mål og lavet fem assist.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P