International Fodbold

Di Maio sviner Højlund: Du var en skuffelse, ‘Mr. 80 millioner’

Rasmus Højlund var bestemt ikke en populær herre i San Marino tirsdag aften, og dagen derpå er sanmarineserne fortsat efter den danske angriber.

San-Marino-stopper sviner Rasmus Højlund på Instagram
Foto: Jennifer Lorenzini/Reuters/Ritzau Scanpix

Det var langt fra en tilfreds Rasmus Højlund, der efter herrelandholdets kamp mod San Marino mødte TV2 SPORTs eksperter.

Den unge Manchester United dansker mente nemlig, at kampens dommer mistede grebet om kampen, hvor flere San Marino-spillere var efter ham, og han hørte snak om, at de ville smadre ham.

Det medførte blandt andet en særdeles voldsom tackling i kampens slutminutter, hvor San Marinos Roberto Di Maio hoppede direkte ind i ryggen på Højlund med knæet først.

En hændelse der efterlod Rasmus Højlund i store smerter og stor utilfredshed med San Marino-spillerne. Dagen derpå har Rasmus Højlund været ved tasterne og givet udtryk for sin utilfredshed på Instagram:

– God sportsmanship… Vi gør så meget hver evig eneste dag for at være den bedste version af os selv og være i kampform. San Marino-spillernes opførsel i går aftes (tirsdag aften, red.), hvor de prøvede at skade mig, var uacceptabel, lyder meldingen onsdag på Rasmus Højlunds Instagram.

Men den melding er det ikke alle, der er lige tilfredse med. Og netop spilleren, som placerede et knæ i ryggen på Rasmus Højlund tirsdag aften, Roberto Di Maio, er slet ikke tilfreds. På sin Instagram sender han en stikpille retur mod Rasmus Højlund.

DBU freder Hjulmand: Slet ikke et tema

– Jeg kan læse, at ’Mr. 80 millioner’ (Manchester Uniteds købspris for Højlund i euro, red.) brokker sig over behandlingen fra San Marinos forsvarsspillere.

– Min kære, det er kun i nutidens fodboldverden, hvor fysisk kontakt er så godt som forsvundet, at du kan tillade dig at lave sjov og håne os små modstandere med ulækker og gentagende gestikuleren eller forsøge at filme hver eneste gang i håbet om et VAR-straffespark.

– Jeg ville gerne have set dig for 15 år siden, da det kun var rigtige mænd, der spillede fodbold. Du var en skuffelse, Højlund. Held og lykke, skriver 41-årige Roberto Di Maio på Instagram.

Trods den hårdhændede behandling af San Marino-spillerne trak Rasmus Højlund og de danske tropper sig sejrrigt ud af tirsdagens opgør i EM-kvalifikationen med 2-1.

Nu resterer blot to kampe i kvalifikationen, hvor Danmark står godt i forhold til at kvalificere sig EM 2024 i Tyskland. Første opgør er mod Slovenien, som gæster et udsolgt Parken den 17. november klokken 20:45.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P