International Fodbold

Trods udelukkelse fra UEFA: Ruslands U17-landshold vinder ude over europæisk landshold

Sjældent har et ungdomslandshold fået så meget spalteplads, som det har været tilfældet med Ruslands U17-landshold i de seneste uger. Det russiske ungdomslandshold er fortsat bandlyst af UEFA, men torsdag eftermiddag var de i kamp mod et andet europæisk land.

Rusland U17 vandt torsdag over Belarus U17
Foto: Ueslei Marcelino/Reuters/Ritzau Scanpix

Først var de ude, så kom de kortvarigt ind igen, men nu er de altså ude.

Det har været et tumultarisk forløb for Ruslands U17-landshold, som har været udelukket fra fodbold UEFA-regi siden Ruslands invasion i Ukraine.

Men det afholder ikke det russiske U17-landshold fra at spille kampe.

Torsdag eftermiddag var holdet nemlig i aktion, og selvom Rusland absolut ikke er comme il faut i europæisk fodbold, så var det et andet europæisk land, de mødte.

Rusland U17 vandt nemlig 2-1 over Belarus U17 på udebane i den belarussiske hovedstad, Minsk. Det viser oversigten hos fodboldsitet TransferMarkt.com

Belarus U17 er ikke sanktioneret af UEFA, og spiller derfor også kvalifikation til sommeren U17 EM, der afholdes i Cypern.

Formanden i Dansk Boldspil-Union, Jesper Møller, sidder med i det øverste organ i UEFA, den såkaldte eksekutiv komité, og han nægter fortsat at afsløre, hvad han stemte, da det blev stemt igennem, at døren skulle åbnes for Ruslands U17-landshold.

UEFA åbnede op for Rusland: DBU-formand vil ikke afsløre stemme

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P