2 min læsningGenerationens største talenter: Tobias Slotsager på prominent liste

OB's unge stopper-talent, Tobias Slotsager, er havnet på en prominent liste, hvor han vurderes til at være blandt de største talenter i verden på sin årgang.

2 min læsning
Tobias Slotsager er blandt de største talenter i verden vurderer The Guardian.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Med sine bare 17 år og en fast plads i OB-defensiven kan der ikke herske tvivl om, at Tobias Slotsager er et stort talent.

Faktisk er Tobias Slotsager blandt de 60 største talenter i verden i sin generation – i hvert fald hvis man spørger The Guardian, som hvert år udgiver en liste over de største talenter i fodboldverdenen.

Det har mediet også gjort i år. Denne gang indeholder den såkaldte Next Generation-liste spillere, som er født i 2006, og her har Tobias Slotsager som den eneste dansker fundet vej til listen.

Tobias Slotsager gør således en række af verdens største talenter selskab på den prominente liste.

Listen tæller blandt andet stortalenter som Julien Duranville fra Dortmund, Warren Zaïre-Emery fra PSG og Endrick fra Palmeiras, som skifter til Real Madrid, når han fylder 18 år, i hvad der skulle være den dyreste transfer i historien indgået om spillere under 18 år.

Og det er da også rosende ord, der tilfalder Tobias Slotsager fra The Guardians side. Her roses han blandt andet for sin styrke og sin taktiske forståelse.

– Lige fra Tobias Slotsager fik sin debut for OB, har han sat sig tungt på pladsen i det centrale forsvar. Han er stærk og taktisk klog i forhold til sin alder, og han virker nærmest som en leder på holdet, til trods for at han spiller ved siden af ​​den erfarende Bjørn Paulsen. Tobias Slotsager afsluttede 2022-23-kampagnen stærkt og har startet den nye sæson på samme overbevisende måde med én af Superligaens bedste succesrater i forhold til vundne dueller, skriver avisen og fortsætter:

– Trods al rosen og hypen holder Tobias Slotsager fødderne på jorden og fortsætter med at arbejde hårdt til træning. Efter at være startet som angriber i ungdomsårene var han uheldig at få et mål annulleret grundet en kontroversiel VAR-beslutning i sin debut, lyder det i analysen af Tobias Slotsager fra The Guardian.

The Guardian har ikke valgt at rangere de 60 talenter indbyrdes efter evne.

Tobias Slotsager står i skrivende stund noteret for 24 førsteholdskampe i OB-trøjen med ét enkelt mål til følge. Han står desuden også noteret for U-landskampe for det danske U16- og U17-landshold. Han er fortsat på kontrakt i OB frem til sommeren 2025.

Skader tvinger OB-profiler til landsholdsafbud

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P