2 min læsningValentin og Winther skal have ny træner i Augsburg – Enrico Maaßen fyret

Mads Valentin Pedersen og Frederik Winther kan se frem til at få ny træner, efter Augsburg mandag aften har fyret Enrico Maaßen.

2 min læsning
FC Augsburg fyrer cheftræner Enrico Maaßen.
Foto: Angelika Warmuth/Reuters/Ritzau Scanpix

Bundesligaklubben Augsburg har fået en sløj start på sæsonen, og nu tager klubbens ledelse konsekvensen.

Den 39-årige cheftræner Enrico Maaßen er mandag aften blevet sat fra bestillingen.

– Jeg er selvfølgelig skuffet over denne beslutning, for jeg er overbevist om, at vi sammen kunne have vendt skuden. Jeg er taknemmelig overfor FCA for at give mig muligheden for at arbejde i Bundesligaen, og jeg ønsker FCA alt det bedste i fremtiden og håber, at den fundament, vi sammen har lagt, fører til succes, lyder det fra Maaßen.

Efter sæsonens første syv kampe er Augsburg med fem point placeret som nummer 15 i Bundesligaen – én placering over nedrykningsstregen.

I Bayern-klubben ærgrer det da også, at fyringen har været en nødvendighed.

– Efter de første syv kampe i sæsonen og hjemme-nederlaget til Darmstadt tog vi den nødvendige tid til at kaste lys over den øjeblikkelige sportslige situation og udviklingen på vores hold.

– Efter en åben diskussion med Enrico Maaßen er vi kommet til den konklusion, at vi er nødt til at ændre på positionen som cheftræner. Desværre har ‘Enno’ og hans hold, på trods af stort engagement og arbejde, ikke formået at bryde stimen og skabe den ønskede udvikling på banen, lyder det fra sportsdirektør Marinko Jurendic.

Mål og Highlights: Dobbelt op på Kane-scoringer, da Bayern München smadrede Augsburg

Enrico Maaßen kom til Augsburg i sommeren 2022, efter han i to år havde fungeret som cheftræner for Borussia Dortmunds andethold. Maaßen nåede i alt 44 kampe i spidsen for Augsburg.

Indtil Augsburg har præsenteret en ny cheftræner, varetages rollen af klubbens U23-træner Tobias Strobl.

I denne sæson har Mads Valentin Pedersen spillet seks af sæsonens første syv bundesligakampe, mens Frederik Winther fortsat har til gode at sæsondebuten i Bundesligaen til gode, efter han i sommer returnerede fra sit lejeophold i Brøndby.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P