Europæisk Fodbold

‘In da Welsh Club’: 50 Cent sponsorerer walisisk pigehold

Det lyder helt vildt, men den er god nok. Den amerikanske gangsterrapper 50 Cent - med det borgerlige navn Curtis James Jackson - og hans gruppe G-Unit har købt en trøjesponsorat hos et walisisk U14-pige hold.

Den amerikanske rapper 50 Cent har sponsoreret tøj til en pigehold i Wales
Foto: Torben Christensen/Ritzau Scanpix

50 Cent hittede stort i 00’erne med sange som ‘In Da Club’, ‘P.I.M.P’ og ‘Hate It or Love It’, og rapperens store hits spilles nok ekstra højt på AFC Rumneys anlæg i disse dage.

For AFC Rumney, der ligger i udkanten af den walisiske hovedtad Cardiff, har nemlig fået nye udebaner til deres U14-pigehold, og dem er der stjernestøv over.

For på de sorte bluser pryder nemlig logoet fra 50 Cents hiphop-kollektiv ‘G-Unit’, og det er alt sammen takket være en ihærdig far til en af spillerne på holdet.

Han havde planlagt en koncert i Wales med 50 Cent, og var blevet opfordret af andre forældre på holdet til at spørge rapperen, om han var interesseret i et sponsorat.

– Faren sagde, han ville stille spørgsmålet. I værste tilfælde ville 50 Cent bare sige nej. Det gjorde han heldigvis ikke, han gik med til det, udtalte træneren Ritchie Brown til engelske BBC.

For pigerne på holdet, så er 50 Cent ikke det helt store navn. Men det er det for forældrene.

Kæmpe triumf for Ryan Reynolds’ Hollywood-klub: Wrexham sikrer sig oprykning til League Two efter vanvittig sæson

– Jeg er sikker på flere forældre end spillere kender 50 Cent grundet deres alder, men hele den stemning, som er omkring holdet og klubben er fantastisk, og det er alt sammen på grund af ham (50 Cent, red.).

50 Cent eller ej, så fortæller træneren, at de faktisk har tabt de seneste kampe, efter rapperen kom på tøjet, men alligevel taknemmeligheden stor.

– Vi er dybt taknemmelige for for alt, han gør for os lige nu. Vi elsker støtten, slutter den walisiske ungdomstræner.

50 Cent gæstede Danmark den 30. september, hvor han spillede en stor koncert i Royal Arena.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P