2 min læsningKæmpe triumf for Ryan Reynolds’ Hollywood-klub: Wrexham sikrer sig oprykning til League Two efter vanvittig sæson

Med en sejr på 3-1 over Boreham Wood er Ryan Reynolds' Wrexham nu officielt rykket ind i det engelske ligasystem.

2 min læsning
Wrexham sikrede sig oprykning til League Two efter sejr over Boreham Wood.
Foto: Ed Sykes/Reuters/Ritzau Scanpix

Det fik uanede mængder af opmærksomhed, da Ryan Reynolds og Bob McElhenney i februar 2021 fik godkendt købet af den engelske klub Wrexham.

Mest fordi det var så bemærkelsesværdigt, at Hollywood-stjernerne pludselig skulle drive en fodboldklub – og så klub udenfor det engelske ligasystem i den femte bedste engelske række?

Men filmstjernerne har vist, at de mener det, og efter en helt vanvittig sæson i National League, hvor man har været i et tæt oprykningsrace med Notts County, er oprykningen til League Two nu endelig sikret.

Det står klart, efter man lørdag aften spillede sæsonens næstsidste kamp, som endte med en forløsende sejr på 3-1 over Boreham Wood.

Dermed har Hollywood-klubben, hvor den tidligere Premier League-keeper Ben Foster vogter buret, samlet vanvittige 110 point sammen i indeværende sæson.

Det betyder, at Notts County, som ellers også ligger på en imponerende pointhøst på 106 point, er fire point efter Wrexham og dermed ikke matematisk kan hente konkurrenterne i den sidste spillerunde næste weekend.

Vanvittigt scenarie i England: To hold på 100 point – møder hinanden om få dage

Inden sidste spillerunde, har Wrexham som sagt samlet 110 point sammen. De er kommet i hus efter imponerende 34 sejre, otte uafgjorte og blot tre nederlag i indeværende sæson.

Oprykningen til League Two betyder, at Wrexham nu træder ind i det engelske ligasystem (EFL) og dermed kan betragtes som en professionel fodboldklub.

At Wrexham har snuppet førstepladsen i ligaen, betyder dog ikke, at alt håb er ude for Notts County og de øvrige hold i toppen af National League.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

De øvrige hold i top seks skal nemlig – fuldstændig ligesom i Championship – spille et knock-out format om den sidste oprykningsplads.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer