2 min læsning‘Idiot’: Svensk holdkammerat stolede ikke på dansk overtidshelt

IFK Göteborg stirrede ind i nederlagets afgrund søndag eftermiddag, da holdet blev tildelt et straffespark i den dybe forlængede spilletid ude mod Hammarby. Arbnor Mucolli scorede sikkert, men svensk holdkammerat havde ikke nerver til at se det.

2 min læsning
Mucolli, her for Vejle, blev helten i svensk fodbold søndag for IFK Gøteborg
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

At sparke et potentielt pointgivende straffespark i overtiden på Hammarbys infernalske hjemmebane kræver både koldblodighed og nerver at stål.

Og det havde danske Arbnor Mucolli søndag aften, da han blev helten i det 92. minut for IFK Göteborg, der fik 1-1 med fra den svære udebane mod Hammarby.

Mucolli har haft stor succes i Göteborg siden ankomsten i sommer, men alligevel turde danskerens svenske holdkammerat Gustav Svensson ikke at se det afgørende spark – for Mucolli lavede panenka’en sidst, han skulle sparke.

– Sidste gang lobbede han, idioten, udtalte en smilende Gustav Svensson ifølge Expressen efter kampen.

– Jeg vidste ikke, hvad han ville finde på nu. Jeg stoler ikke 100 procent på Mucolli, men det var et flot straffe.

Officielt: Askou og IFK henter Mucolli

Gustav Svensson sad på hug med ryggen til, da danskeren scorede sin sjette kasse i bare 12 kampe for Allsvenskan-klubben, men Svensson medgiver, at han skal til at stole mere på danskeren.

Mucolli selv tog hele situationen med stor ro.

– Jeg følte intet pres. Jeg elsker det. De prøver at råbe og sige en masse ting, men det virker ikke, fortalte danskeren med de albanske rødder.

Kattegat-klubben med Jens Bertel Askou ved roret ligger aktuelt nummer 10 i Allsvenskan. Næste kamp er hjemme mod Sirius lørdag den 7. oktober.

Officielt: Jens Berthel Askou forlader AC Horsens til fordel for Allsvenskan

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P