2 min læsningBrentford i bunden: ‘Vi kæmper med at få tre point’

For sjette Premier League-kamp i træk måtte Brentford gå fra banen uden sejr, da Thomas Franks mandskab ikke formåede at vinde over Nottingham Forrest trods overtal det meste af anden halvleg. Den danske træner er dog optimistisk.

2 min læsning
Brentford og Frank har ikke vundet i seks kampe
Foto: Darren Staples/AFP/Ritzau Scanpix

Thomas Frank og Brentford FC var en af sidste sæsons helt store åbenbaringer i Premier League. I denne sæson halter det noget mere.

Brentford har kun vundet én kamp i denne sæson, og søndag missede London-klubben alletiders mulighed for at få tre tiltrængte point mod Nottingham Forrest.

Forrest fik nemlig en mand vist ud i starten af anden halvleg ved stillingen 0-0., og få minutter senere bragte anfører Christian Nørgaard Franks mandskab foran. Hjemmeholdet fik dog udlignet til 1-1, som også blev kampens resultat.

Og efter kampen anerkender Thomas Frank da også, at hans hold kæmper med det for tiden.

– Lige nu er vi i en periode, hvor vi kæmper med at komme helt i mål og få tre point, fortæller Frank til Brentfords egne kanaler.

Brentford havde bolden i 71 procent af tiden, og trods en mand i overtal i det meste af anden halvleg, så fik Franks mandskab aldrig scoret det forløsende mål.

Medie: Brentford og Thomas Frank vil have brandvarm dansker

– Det er ikke nemt (at spille mod 10 mand, red.). Jeg synes vi gjorde det fint i perioder, men den sidst kvalitet – indlæg, pasninger, afslutninger – sad der ikke.

– Vi er nødt til at fortsætte med at tro på det, fortsætte med at lære og med at forbedre os. Og så skal vi nok klare os, sluttede danskeren.

Brentford har kun fire point ned til Bournemouth under nedrykningsstregen. Næste kamp for Franks tropper er lørdag den 7. oktober på udebane mod Manchester United.

Kamp statistik
Nottingham Forest
Brentford
Off Target 5
On Target 1
On Target 5
Off Target 13
42 Boldbesiddelse 58
6 Skud i alt 18
1 Skud på mål 5
2 Gule kort 2
0 Røde kort 0
1 Hjørnespark 10
Mål og Highlights: Danskerscoring ikke nok for Brentford trods overtal mod Nottingham Forest

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P