1 min læsningMedie: Brentford og Thomas Frank vil have brandvarm dansker

Thomas Frank og co. jagter efter sigende nyt blod til de forreste rækker, og en af de spillere de har kig på, er ejer af et dansk pas.

1 min læsning
Thomas Frank afslører, at hans egen søn påvirkede Christian Eriksen handlen
Foto: Ritzau / Scanpix / REUTERS/Scott Heppell
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Ivan Toney er ude med karantæne indtil januar grundet brud på bettingreglerne i det engelske fodboldforbund.

Stjerneangriberen kan tilmed ende med at forlade Brentford, når vinterens transfervindue åbner, da Chelsea skulle have vist interesse for ham.

Derfor mener fodboldmediet 90min også at vide, at Thomas Frank kigger på en ny angriber, der kan løse den problemstilling til vinter – og en af mulighederne hedder angiveligt Jonas Wind.

Jonas Wind er startet den nye sæson helt forrygende, da han har scoret seks mål i seks kampe for Wolfsburg, mens det på landsholdet er blevet til to mål i de seneste fire kampe.

Den danske spydspids er dog ikke ene mand på Brentfords liste, da også græske Vangelis Pavlidis fra AZ Alkmaar og Marcos Leonardo fra Santos er at finde blandt Franks foretrukne.

Her er især Leonardo spændende, da han med sine blot 20 år og 50 mål i 155 kampe for Santos, spåes til at kunne gå Neymar i bedene, da han også lå på omtrent samme antal mål, da den brasilianske stjerne spillede i Santos som 20-årig.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Brentford har seks point efter de første fem kampe i denne sæsons Premier League, hvor de lørdag aften møder Everton. Kampen spilles klokken 18.30 og kan ses TV3 Max og Viaplay.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P