1 min læsningSkadet Chelsea-anfører har ikke travlt med at komme tilbage

Engelske Chelsea FC er i en dyb pointkrise, og manager Mauricio. må undvære flere nøglespillere. En af dem er anfører Reece James, som ikke ønsker at forcere comebacket.

1 min læsning
Chelsea-anfører Reece James har ikke travlt med at komme tilbage
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Det knirker og knager mildt sagt i Chelsea FC, hvor pointene udebliver, spillet halter og skaderne ophober sig.

Senest blev det til et skuffende nederlag til Aston Villa, hvor Pochettino måtte undvære flere skadede spillere. En af dem var anfører James.

Den engelske kaptajn blev skadet i baglåret i sæsonåbneren mod Liverpool FC og har ikke spillet lige siden. Højrebacken glæder sig til at komme tilbage, men ønsker ikke at gøre comeback, førend han er helt klar.

Det fortæller Reece til Chelseas hjemmeside.

– Mit job er at spille fodbold, og jeg vil gerne være i stand til at hjælpe holdet, men det kan jeg ikke i øjeblikket, så lige nu er mit job at komme i form så hurtigt og sikkert som muligt, fortæller anføreren.

Og det har været nogle hårde uger, siden skaden i midt-august. Både for Chelsea FC, der kun har vundet en kamp i Premier League over Luton, og for Reece selv.

– Det har været nogle hårde uger for mig siden skaden i den første kampe, slutter James.

Foruden Reece James tæller skadelisten blandt andet også Marcus Bettinelli, Trevoh Chalobah, Carney Chukwuemeka, Wesley Fofana, Christopher Nkunku og Romeo Lavia.

Pochettino om skadeshelvede i Chelsea: Det er ikke lægestabens skyld

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P