2 min læsningPochettino om skadeshelvede i Chelsea: Det er ikke lægestabens skyld

Chelsea kæmpede skader i forrige sæson, og i indeværende sæson er det langt fra blevet bedre. Manager Mauricio Pochettino vil dog ikke skyde skylden på lægestaben.

2 min læsning
Chelsea-manager Mauricio Pochettino sætter ord på de mange skader i Chelsea.
Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

12 spillere.

Chelsea-manager Mauricio Pochettino kunne i forrige weekend have sat en hel startellever udelukkende bestående af skadede spillere – hvis altså de kunne spille.

I de 12 skadede spillers fravær blev det søndag til 0-0 mod Bournemouth, og Chelsea indtager efter sæsonens første fem runder en 14. plads i Premier League.

Også i forrige sæson var stort set samtlige Chelsea-spillere skadet undervejs, nogle af dem ad flere omgange og i længere tid.

Alligevel vil Pochettino, der kom til Chelsea denne sommer, ikke klandre hverken læge- eller trænerstaben i klubben.

– Før vi ankom til klubben, gjorde vi alt for at få en klar idé om, hvorfor der var så mange skader i sidste sæson. Vi analyserede risiko og spillernes profiler.

– Det handler ikke om metoderne eller folkene, der arbejder i lægestaben eller i trænerstaben. Vi bliver nødt til at have respekt for, at det er et område med professionelle og kvalificerede mennesker.

– Når man kigger på vores spillere, så er der en risiko for skader, som man bliver nødt til at forholde sig til – og så er der selvfølgelig også uheld, siger Mauricio Pochettino ifølge Chelseas egen hjemmeside.

Medie: Bayern vil stjæle Chelsea-kaptajn for snuden af Real Madrid

Chelsea-manageren har dog også gode nyheder.

De 12 skadede spillere er således blevet reduceret til otte forud for opgøret mod Aston Villa.

Således er Moises Caicedo, Noni Madueke, Marc Cucurella og Armando Broja alle tilbage og klar til kampen, der fløjtes i gang søndag klokken 15.00 på Stamford Bridge.

Opgøret mellem Chelsea og Aston Villa kan ses på TV3 Sport og Viaplay.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P