1 min læsningFC Nordsjælland-fan overfaldet af en gruppe F.C. København-tilhængere i Istanbul

En FC Nordsjælland-fan ville have mest muligt ud af turen til Istanbul og slog derfor vejen forbi FCK's Champions League-opgør mod Galatasaray. Her endte FCN-fanen dog med at bliver overfaldet af en gruppe FCK-tilhængere.

1 min læsning
En gruppe FCK-tilhængere overfalder FCN-fan i Istanbul.
Foto: Yasin Akgul/AFP/Ritzau Scanpix

Både F.C. København og FC Nordsjælland var i løbet af sidst uge i Istanbul.

Her mødte de to klubber henholdsvis Galatasaray i Champions League-gruppespillet og Fenerbahce i Conference League-gruppespillet.

Men selvom opgørene var mod andre europæiske klubber og altså ikke internt mellem F.C. København og FC Nordsjælland, så var der alligevel problemer fansene i mellem. Det berette Ekstra Bladet tirsdag eftermiddag.

Således skriver mediet, at en FC Nordsjælland-fan udnyttede muligheden for at se to europæiske opgør med dansk deltagelse i Istanbul i løbet af sidste uge.

Den givne fans var således tilstede på lægterne, da FCK mødte Galatasaray onsdag i sidste uge. Men det der skulle have været en hyggelig aften endte i et overfald.

Den pågældende FC Nordsjælland-fan blev nemlig ifølge mediets oplysninger overfaldet på stadion af en række FCK-tilhængere. En hændelse som også bekræftes af FC Nordsjælland over for Ekstra Bladet.

– Vi kan bekræfte, at der har været en voldsom episode mellem en FCN-tilhænger og FCK-fans ved sidste uges opgør mellem Galatasaray-FCK i Istanbul. Vi tager kraftigt afstand fra episoden, udtaler FCN’s pressechef Mette Andersen i en SMS.

I samme forbindelse oplyses det, at mediet har været i kontakt med F.C. København, som ikke kender til situation, hvorfor man ikke ønsker at udtale sig om sagen.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P