LaLiga

Medie: Real Madrid har valgt – han bliver klubbens næste cheftræner

Real Madrid skulle nu have besluttet, hvem der skal overtage cheftræner-jobbet i klubben efter Carlo Ancelotti.

Real Madrid vil have Xabi Alonso som ny cheftræner
Foto: Thilo Schmuelgen/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Carlo Ancelotti er færdig som cheftræner i Real Madrid til sommer.

Planen er nemlig, at Ancelotti forlader Real Madrid ved kontraktudløb i sommeren 2024 til fordel for det brasilianske landshold.

Derfor florerer der i disse dage en del rygter om, hvem der skal overtage posten efter den rutinerede italiener. Den tidligere Real Madrid-profil og nuværende Castilla-cheftræner, Raul, har blandt andet være nævnt som en reel mulighed, men noget tyder nu på, at Real Madrid har fundet en anden afløser til posten.

Således kan Sky Sports mandag aften via Radio Marca fortælle, at Real Madrid har valgt en anden tidligere spiller i form af Xabi Alonso som klubbens helt store mål til trænerposten.

Xabi Alonso spillede som aktiv hele 236 kampe for Kongeklubben med seks mål og 31 assists til følge. Siden er han gået trænervejen, hvor han først har stået i spidsen for ungdomsholdet i Real Madrid, andetholdet i Real Sociedad og er på nuværende tidspunkt ansat som cheftræner i tyske Bayer Leverkusen med god succes.

Xabi Alonso har skabt interesse på flere store europæiske adresser, hvor han blandt andet var i spil til det ledige manager-sæde i Tottenham Hotspur, der dog valgte at ansætte Ange Postecoglou. Derudover skulle FC Bayern München-toppen også have et godt øje til Alonso.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Historien melder foreløbigt intet om, hvorvidt Xabi Alonso selv skulle være interesseret i at forlade Bayer Leverkusen til fordel for Real Madrid.

Den 41-årige spanier blev ansat som cheftræner i Leverkusen i sommeren 2022 og har siden præsteret stort. I alt er det blevet til 44 kampe i spidsen for tyskerne med et pointsnit på 1,82 point per kamp.

Han er i skrivende stund fortsat på kontrakt i klubben frem til sommeren 2026.

Medie: Delaney har brækket kravebenet

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P