1 min læsningMedie: Brøndby jagter fransk stopper – to Superliga-klubber bejler

Flere Superliga-klubber skulle være varme på en ung fransk stopper, der for nuværende gør sig i den næstbedste portugisiske fodboldrække.

1 min læsning
Brøndbys logo
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Transfervinduet er smækket i for sommeren 2023.

Det betyder dog ikke, at jagten på nye spillere er gået i stå i Superligaen.

Således skulle flere danske klubber i disse dage arbejde på at forstærke defensiven. Det beretter Tipsbladet.

Ifølge mediets oplysninger holder Brøndby IF et skarpt øje med den unge fransk stopper, Marvin Elimbi, der for nuværende gør sig i portugisisk fodbold.

Men de blå-gule fra vestegnen er dog langt fra alene om interessen. Faktisk skulle to yderligere klubber fra Superligaen ligeledes holde øje med den 20-årige Torreense-spiller.

Således skulle FC Nordsjælland og Viborg FF også være varme på den talentfulde forsvarsspiller.

Elimbi er et produkt af Strasbourgs akademi, men byttede denne sommer de vante rammer ud med en tilværelse i den næstbedste portugisiske fodboldrække, hvor han er trådt direkte ind på Torreense-mandskabet.

Elimbi har således spillet fem kampe af fem mulige kampe i denne sæson i den næstbedste portugisiske række, hvor han har fået fuldtid i samtlige opgør.

Tipsbladet oplyser, at de tre ovennævnte Superliga-klubber alle viser konkret interesse for Marvin Elimbi og skulle være i dialog med baglandet.

Det berettes blandt andet, at FC Nordsjælland forventes at tage en tur til Portugal snarest for at se nærmere på Elimbi.

Brøndby-komet tager de nye spillere under sine vinger: Skal vide, hvad et derby betyder

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P