1 min læsningMål og Highlights: AaB fortsætter kursen mod Superligaen – sejrer mod HB Køge

AaB sejrede på ny i NordicBet Ligaen, da HB Køge kom på besøg fredag aften. Se alle mål og highlights fra opgøret her.

1 min læsning

AaB kunne fredag aften spæde yderligere til føringen i NordicBet Ligaen, da HB Køge gæstede Aalborg Portland Park.

Og her gik det, som det er gået så mange gange før i denne sæson for AaB. Det blev nemlig til en hjemmesejr på 2-0 mod HB Køge på mål af Melker Widell og Lucas Andersen. Og dermed hentede AaB sin syvende sejr i denne sæson.

Kampens resultat betyder, at AaB topper NordicBet Ligaen med 24 point. Nordjyderne har i skrivende stund fire point ned til de nærmeste forfølgere fra FC Fredericia, som fredag besejrede Kolding IF. Andetsteds blev det ligeledes til en 2-1-sejr for Hobro IK mod B.93. Hobro gør sig således også til i topseks-kampen.

AaB 1-0 HB Køge (Melker Widell, 38′):

AaB 2-0 HB Køge (Lucas Andersen, 90+1′):

Her kan du se det samlede sammendrag.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P