2 min læsningSuperstjerne slagtet af dansker: Jeg er heldig med at kunne gå i dag

Alex Morgan har været ved tasterne på X, hvor hun har delt af klip af Stine Ballisager Pedersen, som hun mener kunne have sendt hende på skadestuen.

2 min læsning
Alex Morgan er meget utilfreds med Stine Ballisager Pedersens tackling.
Foto: Abe Arredondo/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er sjældent set, at fodboldspillere så åbenlyst retter kritik af en kampsituation på de sociale medier.

Ikke desto mindre, så er det lige præcis dét, som Alex Morgan har gjort.

VM- og OL-guldvinderen har nemlig delt et klip med en dertilhørende tekst på det sociale medie X, hvor hun både retter kritik af danske Stine Ballisager Pedersen og dommeren fra de to spilleres seneste møde.

I klippet kan man se Stine Ballisager Pedersen kaste sig ned i en tackling, som Alex Morgan tydeligvis mener var hensynsløs – hvorfor det burde have kastet et straffe eller som minimum et kort af sig.

– I hvilken verden er det her ikke et straffespark og rødt kort? Fuldstændig hensynsløst. Benet, der kommer først ind i tacklingen, rammer ikke engang bolden.

– Jeg er bare glad for, at jeg så hende komme og ikke plantede mit ben i jorden – ellers ville jeg 100 procent sikkert ikke kunne gå i dag, skriver Alex Morgan til klippet af Stine Ballisager Pedersens tackling.

Foto: Abe Arredondo/Reuters/Ritzau Scanpix
Skrækdebut for Sisto i Tyrkiet

Situationen, som den 34-årige amerikaner har delt til sine 3,7 millioner følgere, fandt sted da San Diego Wave og KC Current tørnede sammen.

Her endte Stine Ballisager Pedersen og KC Current med at vinde opgøret 1-2.

Du kan se videoen af den danske forsvarsspillers tackling nedenfor

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P