2 min læsningOfficielt: Draxler skifter PSG ud med Qatar

Tyske Julian Draxler er officielt fortid i franske PSG, da han mandag er skiftet til qatariske Al Ahli.

2 min læsning
Julian Draxler skifter til qatarisk Al Ahli.
Foto: Al Ahli

En kontrakt til sommeren 2025 i PSG er skiftet ud med en tilsvarende i qatariske Al Ahli.

Den 29-årige tysker, Julian Draxler, skifter seks og et halvt år efter sit skifte fra Wolfsburg til den franske storklub videre til klubben fra oliestaten Qatar.

Al Ahly, der ikke er at forveksle med den saudiarabiske klub af samme navn, har tidligere på sommeren hentet svensk Robin Tihi i Stockholm-klubben AIK, men Draxler bliver uden sammenligning klubbens suverænt største navn.

I modsætning til den saudiarabiske liga, hvor transfervinduet officielt lukkede den 12. september, så har de qatariske klubber haft til i dag – mandag den 18. september, til at hente nye spillere, og Draxler kommer dermed til klubben på deadlineday set med qatariske briller.

Selvom Qatar stadig må kigge til den nabolandet Saudi Arabien med misundelige øjne, når det kommer til store transfers denne sommer, så har spillere som Marco Verratti, Abdou Diallo, Romain Saïs og Thiago Mendes denne sommer fundet nye klubber i staten, der er cirka en fjerdedel så stor som Danmark.

Officielt: PSG sender Verrati til Qatar

Julian Draxler fik en stor del af sin fodboldopdragelse i Schalke 04, hvor han også spillede i sine første fire år som senior. I 2015 skiftede han til bundesligakonkurrenterne fra Wolfsburg for 320 millioner kroner.

I Folkevognsklubben blev det kun til halvanden sæson, inden Paris Saint-Germain i januar 2017 købte ham fri for cirka 50 millioner kroner mindre, end Wolfsburg selv havde givet for ham.

Draxler var i sidste sæson udlejet til Lissabon-klubben Benfica, hvor en ankelskade holdt ham ude af truppen fra februar og resten af sæsonen. Med to mål i i alt 18 kampe var han dog medvirkende til, at Benfica sikrede sig klubbens 38. mesterskab.

Den 29-årige tysker nåede i alt 198 kampe for Paris Saint-Germain, med hvem han vandt fire franske mesterskaber.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P