2 min læsningCarlo Holse: FCK skal forberede sig på vild stemning

På onsdag tager F.C. København hul på Champions League-gruppespillet, når københavnerne tørner sammen med tyrkiske Galatasaray på udebane. Og det bliver vildt, fortæller tidligere FCK-spiller Carlo Holse.

2 min læsning
Carlo Holse fortæller, at FCK godt kan forberede sig på en vild stemning, når de onsdag møder Galatasaray i Istanbul i Champions Leagues gruppe A
Foto: Samsunspor

Det var vildt, da FCK mødte Røde Stjerne i Serbien i 2019. Men i år bliver det vildere.

Den tidligere FCK-spiller Carlo Holse fik debut og scorede i weekenden for sit nye hold, Samsunspor, da de tabte 3-2 på udebane mod Galatasaray.

Og som en anden god spion, har Holse løftet lidt af sløret for, hvad der venter de tidligere holdkammerater, når de selv løber ind på grønsværen på det mægtige RAMS Park i Istanbul.

– Det er noget specielt. Jeg husker jo kampene mod Røde Stjerne som noget helt vildt, men jeg vil næsten gå så langt at sige, at det her var endnu vildere, hvad angår tilskuere og stemning, fortæller Holse i en podcast til FCK.dk.

– Det er noget af et tryk man kommer ned til, og hvis det var et tryk, som jeg oplevede, så kan jeg forestille mig, at det, der venter i midtugen, er endnu større.

Officielt: Holse skifter til tyrkisk bundklub

Carlo Holse er dog fortrøstningsfuld på F.C. Københavns vegne, for selvom Galatasaray har mange gode spillere, så er de til at tale med.

– Jeg vil sige offensivt er der mange egoer, som vil selv, og som også gerne vil shine selv, og så er det jo vanskeligt at få et kollektiv til at fungere. Så jeg tror, man skal forberede sig på en vild stemning og ja, en fed kamp med rigtig gode spillere, men de er 100% til at tale med defensivt.

FCKs udebaneopgør mod Galatasaray i Champions League gruppe A spilles onsdag den 20. september klokken 18:45.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P