2 min læsningMedie: Barça vil forlænge med Xavi – men kun med et år

Ifølge spanske medier, havde Xavi forventet at blive tilbudt en kontrakt, der løb indtil 2026. Det kan han angiveligt godt skyde en hvid pil efter.

2 min læsning
Xavi maner vinterens rygter om et salg af Barca-stjernen til jorden.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Xavi Hernández har været en stor succes i FC Barcelona.

Først som spiller, profil og anfører og derefter som træner, siden han overtog jobbet i november 2021.

Den succes kulminerede i seneste sæson, da han vandt LaLiga med Barça. Flere har derfor også forventet, at Xavi ville blive tilbudt en lang forlængelse af sin kontrakt, der udløber ved denne sæsons udgang.

Nu skriver flere spanske medier, heriblandt Sport, at den catalanske storklub kun vil tilbyde Xavi en forlængelse på en enkelt sæson, så den kommende kontrakt udløber i sommeren 2025.

Flere faktorer skal efter sigende spille en rolle i, at forlængelsen med den forhenværende spanske midtbanedirigent, ikke bliver så lang som først ventet.

Blandt andet skulle FC Barcelonas skrantende økonomi have stor påvirkning på det.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Det er efterhånden en offentlig kendt hemmelighed, at Barça ikke har den bedste økonomi i verden, hvorfor en lønforhøjelse til Xavi over flere år lige nu vil presse klubbens økonomi for meget, hvis man skal tro Sport.

Derudover skulle den nye sportsdirektør i klubben Deco, som Xavi tidligere har spillet sammen med i klubben, også være fortaler for, at man laver kortere kontrakter med trænere.

Det gjorde mesterklubben, dengang Pep Guardiola var at finde bag roret, og Deco vil angiveligt finde tilbage til de gamle dyder hos den spanske mastodont.

Spansk landsholdshistorie – Barcelona-komet er den yngste debutant nogensinde

Xavi har stået i spidsen for FC Barcelona i 94 kampe, hvor det er blevet til 59 sejre og et pointsnit på 2,05 point per kamp.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P