2 min læsningEkspert om Grabara-rygter: Kunne vælge en højere hylde

Per Frimann mener, at Kamil Grabara bør sigte efter endnu større klubber end Wolfsburg, som lige nu sættes i forbindelse med FCK-keeperen.

2 min læsning
Kamil Grabara er blevet solgt til tyske Wolfsburg.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Rygterne om Kamil Grabaras fremtid svirrer for tiden.

Søndag skrev den tyske avis Wolfsburger Allgemeine, at Kamil Grabara skifter til Wolfsburg næste sommer, og sidenhen bekræftede PARKEN Sport & Entertainment at man har modtaget et bud på den polske målmand.

I kølvandet på F.C. Københavns 2-0-sejr over Viborg FF søndag blev Kamil Grabara så selv forholdt rygterne.

Det er dog ikke alle, der er lige overbeviste om, hvorvidt et skifte til Wolfsburg ville være det rette for Kamil Grabara.

I hvert fald mener Viaplay-ekspert Per Frimann, at den polske keeper bør tage et endnu større skridt i sin karriere, når han forlader FCK.

– Jeg er vild med ham. Jeg synes, at han er en af verdens bedste unge målmænd – han er kun 24 år.

– Han har så stor en fremtid foran sig. Alt, hvad der er i målmandsspillet, det gør han godt.

– Jeg tænker, at han måske også kunne gå efter en højere hylde. Respekt for Wolfsburg, men der er alligevel nogle klubber, der trods alt er på et lidt højere niveau end Wolfsburg – det kunne være Premier League-klubber og så videre.

– Hvis FCK gør det godt, og han kommer helt sikkert til at gøre det godt i nogle kampe, så vil hans værdi stige, og han vil også fange de helt store klubbers interesse. Og her taler jeg altså de helt store, for han bliver top ham her, siger Per Frimann.

Kamil Grabara kom til F.C. København i sommeren 2021.

Hans nuværende kontrakt med de danske mestre strækker sig frem til sommeren 2026.

Du kan se indslaget med Per Frimann i videoen øverst i artiklen, hvor studiets anden ekspert, Ken Ilsø, ikke ligefrem er helt enig

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P