2 min læsningUdlejet AGF’er tilbage i målscorerens rolle: Netter to gange for sin nye klub

Sigurd Haugen fik aldrig succes i AGF, hvor han blot står noteret for to scoringer i 31 superligakampe. Men efter klubben i sommer udlejede ham til NAC Breda i Holland, er Haugen igen kommet på måltavlen. Søndag scorede han to mål.

2 min læsning
Sigurd Haugen har succes i NEC Breda
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Der var store forventninger til Sigurd Haugen, da han skiftede til AGF i 2022.

Men opholdet på Fredensvang i Aarhus blev aldrig rigtig en succes, eftersom Haugen kun fandt nettet to gange i hele sidste superligasæson. Derfor udlejede AGF nordmanden til hollandske NAC Breda i den næstbedste hollandske række denne sommer.

Og det ser ud til at være et bedre match.

Søndag scorede Sigurd Haugen nemlig to gange for Breda og klubbens karismatiske cheftræner Peter Hyballa, som mange nok husker for tiden i Esbjerg fB.

Det andet mål ovenikøbet på oplæg fra den tidligere Viborg-spiller Clint Leemans.

Og så skulle man tro, at alt bare spillede for Haugen og NAC Breda. Kampen mod Willem II blev dog afbrudt midtvejs i anden halvleg, da der blev kastet ting på banen, og den bliver ikke genoptaget i denne weekend.

Det er ikke første gang kampe mellem Willem II og NAC Breda bliver aflyst efter at ting er kastet på banen. Det skete også i sidste sæson.

En ting står dog tilbage. Sigurd Haugen har i denne sæson scoret lige så mange ligamål for sin nye klub, som han gjorde i hele sidste sæson for AGF.

Du kan se AGF’s trup til søndagens opgør mod FC Midtjylland her. Der rejser to mulige debutanter med til Herning.

Opdatering: Der er tvivl om, hvorvidt Sigurd Haugen scorede NAC Bredas tredje mål. På Flashscore.com står han noteret for to mål, mens NAC Breda selv beskriver det tredje mål som et hovedstød fra Van den Bergh. campo.dk holder øje med, hvem der ender med at blive noteret for målet.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P