Dansk Fodbold

Kasper Dolberg roses af tidligere landstræner Morten Olsen: Stadig Danmarks bedste angriber!

Den tidligere danske landstræner Morten Olsen er ikke i tvivl. Han ser stadig Kasper Dolberg som den klart bedste angriber i Danmark.

Morten Olsen mener, at Kasper Dolberg er Danmarks bedste angriber
Foto: Scanpix / KRISTOF VAN ACCOM / BELGA / AFP

Kasper Dolberg skal have karrieren på ret køl i Anderlecht.

Efter et par svage sæsoner i Sevilla og Hoffenheim søgte det tidligere Silkeborg-talent fast spilletid og trygge rammer i Anderlecht.

Og det er en hel rigtig beslutning, siger den tidligere danske anfører i Anderlecht, og forhenværende danske landstræner, Morten Olsen.

Han bakker Kasper Dolberg op som landets bedste angriber, og ser et perfekt match med Anderlecht.

– Dolberg er stadig det største danske angrebstalent for mig. Kasper har haft lidt uheld med skader i karrieren, men Ajax solgte ham dengang for 20 millioner euro, siger Morten Olsen til den belgiske avis Het Niuewsblad.

– Dolberg har de tekniske kvaliteter, og hvis han er godt omringet, kan han blomstre igen. Fredberg og Riemer vil give ham den tryghed, han skal bruge, og de kender ham godt. Jeg synes, det er fantastisk, at de fik spillere af en kaliber som Delaney og Dolberg til overkommelige priser, roser Morten også de danske chefer i Anderlecht.

Det er Jesper Fredberg, der som dansk sportschef i Anderlecht købte Kasper Dolberg i sommerferien, og Brian Riemer der som cheftræner skal sikre point på kontoen efter skuffende resultater for Anderlecht i sidste sæson.

I denne sæson har traditionsklubben hentet 12 point i fem kampe og topper lige nu den belgiske Jupiler League efter fem runder. Søndag møder de Genk på udebane.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P