3F Superligaen

Sådan fordeles kampene i Superligaen mellem Viaplay og TV 2

Rettighederne er solgt, men hvordan fordeles kampene i Superligaen, når Viaplay og TV 2 skal dele rettighederne? Få svaret her.

Får overblikket over, hvordan kampene i Superligaen fordeles mellem Viaplay og TV 2
Foto: Martin Sylvest/2023

Når kampene i Superligaen skal fordeles mellem Viaplay og TV 2 fra sommeren 2024, bliver det fordelt helt ligeligt. De to tv-kanaler har nemlig fået en aftale på plads, hvor de ifølge Divisionsforeningen deler rettighederne “50/50”.

Men hvad vil det nu sige, og hvor skal du nu se dit favorithold henne? Hvilke kanaler sender kampene i Superligaen?

Svaret på hvilke kanaler, der vil lægge sendetid til hvilke kampe, er der stadig ikke afklaring på. Men vi ved, hvordan de to tv-kanaler fordeler kampene imellem sig.

Når Viaplay og TV 2 skal fordele kampene i Superligaen kommer det til at gå på skift. Sådan på god gammeldags maner.

Det fungerer således, at hvis TV 2 den ene spillerunde sender første-, fjerde- og sjettevalget, så vil kanalen i spillerunden efter sende anden-, tredje- og femtevalget. Og så byttes der rundt igen.

Det skriver tv2.dk.

Kampene fordeles altså uge efter uge mellem Viaplay og TV 2, og rundens hovedkamp ligger dermed ikke fast på én kanal, som den ellers har gjort i mange år på TV 3+.

På TV 2 vil man endnu ikke løfte sløret for, på hvilke kanaler tv-stationens egne kampe placeres, sagde sportsdirektør på TV 2, Frederik Lauesen, på pressemødet i forbindelse med offentliggørelsen af aftalen.

– Det er stadig noget, vi arbejder på. Det sikre svar er nok, at det bliver på vores sportskanaler. Det kommer til at være en blanding – også på hovedkanalen. Vi har ikke købt det her med ambitionen om at gemme det væk, lød det ifølge tv2.dk.

Hos Viaplay blev på det samme pressemøde meldt ud, at der opereres med tre faste placeringer af kampe.

– Viaplay har tre faste pladser til Superligaen. Fredag aften, søndag klokken 14 og søndag klokken 18. Den mest interessante kamp kommer klokken 18 søndag. Det kommer vi til at planlægge fremadrettet, sagde Kim Mikkelsen fra Viaplay i forbindelse med offentliggørelsen.

Siden 1998 er Superligaen blevet transmitteret fast på Viaplay og TV3-kanalerne, men nu deler TV 3 SPORT altså rettighederne med TV 2, og dermed er 2023/2024-sæsonen sidste sæson for Discovery Danmark.

Hvilke kanaler kan sende kampene i Superligaen?

Når kampene i Superligaen fordeles mellem Viaplay og TV 2, vil kampene blive vist på de to mediehuses streamingtjenester og tv-kanaler. Her er oversigten over, hvilke kanaler de to mediehuse råder over.

Viaplay:

Du kan naturligvis se alle Viaplays superligakampe på streamingtjenesten Viaplay, og har du tv-pakker via en tv-distributør, er det lige nu disse kanaler, Viaplay råder over:

TV2 SPORT:

Hvis du skal se kampene på TV 2’s kanaler og streamingtjenester, så skal du tune ind på nedenstående platforme:

Og vil du have overblikket over, hvilke superligakampe du skal se i tv, så kan du dagligt få overblikket i campo.dk’s tv-guide her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P