3F Superligaen

Officielt: FC Midtjylland henter endnu en sydkoreaner

I FC Midtjylland har de netop præsenteret den sydkoreanske forsvarsspiller Lee Han-beom.

FC Midtjylland har hentet den sydkoreanske forsvarsspiller Lee Han-beom.
Foto: William Marinus Vingtoft/ FCM

Tidligere på sommeren hentede de Gue-sung Cho, og nu får den sydkoreanske FC Midtjylland-angriber selskab af en landsmand.

FC Midtjylland har mandag formiddag præsenteret forsvarsspilleren Lee Han-beom som ny mand i ulveflokken.

Den 21-årige midterforsvarer skifter til den midtjyske klub fra hjemlandets FC Seoul, hvor han sin unge alder til trods står noteret for i alt 54 kampe.

– Lee er en ung spiller, som særligt det seneste år har fået sit gennembrud i den bedste sydkoreanske række. Han er fysisk stærk, atletisk samt dygtig i sine dueller, hvor han både bruger sin styrke og evne til at læse spillet. Samtidig er han en boldspillende forsvarsspiller, som kan sætte spillet, siger sportschef Svend Graversen og fortsætter:

FCM’s nye sydkoreaner: Drømmer om landsholdet

– Vi har med en ydmyg ung mand at gøre, som har store drømme og ved, at der ligger et stort stykke arbejde foran ham. Nu skal han køres ind i truppen, og så skal vi bygge på ham, så han kan fortsætte sin rivende udvikling og overføre det fra Sydkorea til europæisk fodbold.

Selvom han i dag er midterforsvarer, så var det som højre back, at den dengang 18-årige sydkoreaner i foråret 2021 debuterede for FC Seoul i den koreanske K-League.

Lee Han-beom får i FC Midtjylland trøjenummer 3, og han skal tage kampen op med spillere som Sverrir Ingi Ingason, Juninho, Stefan Gartenmann og Pablo Ortiz om pladsen i det centrale forsvar.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P