Makienok fik debut, da Hvidovre fik ørerne i den fynske OB-maskine

Der var fynske øretæver i luften, da OB søndag gæstede Hvidovre IF.

OB sejrede stort ude mod Hvidovre IF i Superligaen.

OB gæstede søndag oprykkerne fra Hvidovre IF.

Her endte de fynske gæster med at sejre med hele 1-5 i en kamp, hvor resultatet afspejler præstationerne ganske godt.

Kampen var knapt nok blevet fløjtet i gang, før OB fik bragt sig i front med en lynscoring af Johannes Selven allerede i opgørets andet minut.

Resten af første halvleg bød dog ikke på flere mål, men det fik de to klubber gjort op for i en særdeles underholdende anden halvleg.

Her fik en af OB’s mange nyerhvervelser denne sommer, indskiftede Louicius Don Deedson, gjort det til både 0-2 og 0-3 for fynboerne, og har dermed noteret sig for sine første mål i OB-trøjen.

Helt så godt gik det ikke for Hvidovre IF’s nyeste spillertilgang, Simon Makienok, der blev skiftet ind til sin debut fra anden halvlegs start – men som aldrig kom på måltavlen.

I det 65. minut fik hjemmeholdet bragt en smule liv tilbage i opgøret, da Christian Jakobsen reducerede til 1-3. Det er blot den anden superligakamp i denne sæson, hvor Hvidovre IF har fået bolden ind i modstanderes mål.

Comebacket var dog aldrig for alvor tæt på, og med fem minutter tilbage af den ordinære spilletid kom Bashkim Kadrii på måltavlen efter flot forarbejde af Rami Al Hajj.

Fem minutter inde i tillægtiden gjorde Franco Tongya det til 5-1, hvilket også blev kampens resultat.