Premier League

Et gult kort for meget: Premier League-profil misser stort skifte grundet mistanke om brud på bettingreglerne

Lucas Paquetá skulle angiveligt have placeret ulovlige bets på, at han og kammeraten ville få gule kort. Læs mere om sagen her.

Lucas Paqueta betting-skandale
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han kunne meget vel snart have kaldt sig Manchester City-spiller.

Men sådan kommer det efter alt at dømme ikke til at gå lige foreløbigt for West Ham-profilen, Lucas Paquetá.

I hvert fald kunne Daily Mail fredag aften berette, at det nærtforestående klubskifte er kollapset. Det skyldes angiveligt, at det engelske fodboldforbund i øjeblikket undersøger Lucas Paquetá for mulige overtrædelser af de engelske bettingregler.

Lørdag er flere oplysninger kommet frem i sagen. Her forlyder det, i det brasilianske medie Globo, at der skulle være tale om betting på en specifik situation i Premier League-opgøret mellem West Ham og Aston Villa den 12. marts i år.

Her ragede Lucas Paquetá et gult kort til sig i det 69. minut af opgøret, og netop dette skulle være centralt i den nuværende undersøgelse af Paquetá sammen med en anden situation i LaLiga samme dag.

Andetsteds fik den brasilianske kantspiller, Luiz Henrique, nemlig også et gult kort. Det skete i det 89. minut af LaLiga-kampen mellem Villareal og Real Betis.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Netop de to udfald – et gult kort til Paquetá og et gult kort til Henrique i de to ovennævnte kampe – skulle på atypisk vis være kombineret i brasilianske bets med usædvanligt store beløb på netop det scenarie.

Globo oplyser, at det skulle være hos bookmakeren Betway, at de usædvanlige spil fandt sted. Samtidig oplyses det, at det var personer med tilknytning til Lucas Paquetá og Luiz Henrique, der stod bag.

Det er ikke første gang, at en Premier League-spiller undersøges for brud på bettingreglerne. Så sent som i den seneste sæson blev Brentfords Ivan Toney undersøgt for en lang række brud på reglerne, hvilket medførte en længere karantæne fra fodbolden, som han netop nu afsoner.

Medie: Barça tæt på enighed med Manchester City-profil

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P