Champions League

Hamborg lægger stadion til Champions League-kampe

Shakhtar Donetsk skal spille sine kampe i Champions League i Hamborg. Det bekræfter HSV nu på sin hjemmeside.

Volksparkstadion i Hamborg skal lægge græs til Champions League denne sæson.
Foto: REUTERS/Morris Mac Matzen.

Champions League kommer til Hamborg.

Det er dog ikke de to 2. Bundesliga-klubber HSV eller St. Pauli, der skal i aktion i den prestigefyldte turnering.

Derimod er det den ukrainske storklub Shakhtar Donetsk, der får europæisk hjemmebane på Volksparkstadion i Hamborg. Det bekræfter HSV på sin hjemmeside.

De forsvarende ukrainske mestre kan på grund af Ruslands invasion i Ukraine ikke spille i Donetsk og har derfor været på udkig efter et passende stadion til afholdelse af klubbens hjemmekampe i Champions League.

Shakhtar-præsident donerer del af Mudryk-salg til krigen i Ukraine

Det er ikke første gang, at Shakhtar Donetsk må se udenfor Ukraines grænser, når de skal spille Champions League. I sidste sæson spillede storklubben på Stadion Polskiego i den polske hovedstad Warszawa.

– Efter at have overvejet flere muligheder besluttede vi os hurtigt for Hamborg som spillested for hjemmekampe. Vi er overbeviste om, at kampene på Volksparkstadion vil blive afviklet på højeste niveau, og at både lokale fodboldfans såvel som tusindvis af ukrainere, der midlertidigt bor i Tyskland og andre europæiske lande i øjeblikket, vil komme til stadion sammen, siger Shakhtar Donetsks kommercielle direktør, Dmytro Kyrylenko.

Ukrainsk fodboldforbund i åbent brev: Smid Rusland ud af FIFA og UEFA efter optagelse af Krim-klubber

Lodtrækningen til gruppespillet i Champions League vil finde sted den 31. august, hvorefter kampene spilles 19.-20. august, 3.-4. september, 24.-25. oktober, 7.-8. november, 28.-29. november samt 12.-13. december.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P