Europæisk Fodbold

City-stjerne efter triumf: Guardiolas ‘Pep-talk’ var afgørende

Manchester City kunne onsdag aften tilføje endnu et trofæ til den i forvejen efterhånden bugnende samling. Noget, der især skyldes manager Pep Guardiolas ord op til kampen.

Jack Grealish, Manchester City, Super Cup, Pep Guardiola.
Foto: Louisa Gouliamaki/AFP/Ritzau Scanpix

Manchester City har fået sig endnu et trofæ.

Forrige sæsons ‘The Treble’-vinder blev presset helt ud i straffesparkskonkurrence, da det blev til 1-1 i ordinær spilletid mod Sevilla onsdag aften.

Her sejrede Manchester City i UEFA Super Cuppen, der er en kamp mellem vinderen af Europa League og vinderen af Champions League.

Efter kampen fortæller Jack Grealish til TNT Sports, at City-manager Pep Guardiola leverede en afgørende brandtale op til kampen. En ‘Pep-talk’, om man vil.

– Det var utroligt. Manageren gjorde det så klart for os inden kampen, og faktisk også i dagene op til, hvor meget han ville have klubben til at vinde dette trofæ.

– Man vil gerne vinde alt, men det gav os alligevel mere sult. Det var en vild følelse.

– Gennem de sidste 10-15 år har denne klub været så succesfuld, vundet så mange Premier Leagues, FA Cups, Carabao Cups. Den her [UEFA Super Cup] er den, vi har ventet på. Du ved, efter Champions League.

– Så at tilføje endnu en til samlingen for klubben og personligt.. Det er, hvad jeg kom her for at gøre, siger Jack Grealish og tilføjer, at Pep Guardiolas småændringer samt ord til spillerne i pausen også spillede en rolle i triumfen.

Mål og Highlights: Se Manchester City overvinde Sevilla og vinde UEFA Super Cup-finalen

Manchester City kom bagud efter 25 minutter af opgøret, inden 21-årige Cole Palmer fik udlignet efter pausen.

I straffesparkskonkurrencen var City-spillerne kyniske, og Sevillas Nemanja Gudelj blev den eneste til at brænde fra 11-meterpletten. Dermed kunne Manchester City tilføje sæsonens første trofæ til pokalskabet hjemme i England.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P