3F Superligaen

Brøndby udlejer ny spiller

Det er ikke meget mere end en måned siden han kom til klubben, men nu skal Justin Che væk fra Brøndby igen - dog kun for en stund.

Brøndbys logo

I midten af juli kunne Brøndby IF præsentere Justin Che som ny Brøndby-spiller.

Den 19-årige amerikaner blev her udstyret med en kontrakt af tre års varighed.

Nu oplyser Brøndby, at Justin Che blot en måned efter sin ankomst til klubben skal væk igen.

Brøndby har således indgået en aftale med ADO Den Haag, der sender nyerhvervelsen på et lejeophold i den næstbedste hollandske række for resten af sæsonen.

– Justin er en rigtig spændende spiller og han har fået vist sig rigtig godt frem i Superliga-truppens træninger her den sidste måneds tid, der har bekræftet det potentiale vi ser i ham.

– Vi tror på, at med den rette udvikling, så kan Justin på sigt konkurrere om en plads i startelveren her i Brøndby IF, men lige nu og her har han brug for spilletid og en fast rytme over længere tid, siger fodbolddirektør Carsten V. Jensen til Brøndbys egen hjemmeside og tilføjer, at der andre spillere foran Justin Che i køen til spilletid i Brøndby.

At det lige blev ADO Den Haag, der kommer til at råde over Justin Che, er ikke tilfældigt.

Skulle det blive nødvendigt, er der samtidig mulighed for at hente ham hjem igen allerede til vinter.

– Vi har tidligere udlejet spillere, der har haft udsigt til begrænset spilletid, til klubber i de forskellige nordiske divisioner for at give dem spilletid og udviklingsmuligheder, og nu hvor vi er en del af et netværk, så har vi naturligvis rakt ud til vores netværk.

– Her meldte ADO Den Haag sig interesseret, da de kunne se værdi i at få tilknyttet en dygtig ung spiller som Justin Che på en lejekontrakt. Det giver værdi for alle tre parter at Justin nu får udsigt til spilletid og dermed udvikling, og derfor har vi indgået en lejeaftale for den kommende sæson med muligheden for at vi kan bringe Justin tilbage til Brøndby IF i vinterpausen, lyder det fra Carsten V. Jensen.

Brøndby-stopper sagde nej til tyrkisk tilbud: Bød 11 millioner

Justin Che har en fortid som ungdomsspiller i tyske klubber som Bayern München og 1889 Hoffenheim.

Tidligere torsdag kom det frem, at Brøndby ikke kun er i færd med at sende folk ud af huset – der er også nyt blod på vej ind. Det kan du læse mere om HER.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P