Mål og Highlights: Se Spanien spille sig i VM-finalen efter sen og dramatisk sejr over Sverige

Spanien er i VM-finalen, efter det tirsdag blev til en yderst sen sejr over Sverige. Se mål og highlights i artiklen.

Spanien-Sverige højdepunkter, mål og highlights VM.

Spanien er VM-finaleklar.

Det står klart, efter det blev til en sen 2-1-sejr over Sverige på Eden Park i New Zealand tirsdag.

Kampens første mål faldt i det 81. minut, da indskiftede Salma Paralluelo gjorde det til 1-0 for Spanien. I det 88. minut lignede det så, at svenskerne fik sendt kamp i forlænget spilletid, efter Rebecka Blomqvist udlignede til 1-1. De svenske drømme blev dog knust kort efter, da Olga Carmona gjorde det til resultatet 2-1 allerede minuttet efter udligningen.

Spanien 1-0 Sverige (Salma Paralluelo, 81′):

Spanien 1-1 Sverige (Rebecka Blomqvist, 88′):

Spanien 2-1 Sverige (Olga Carmona, 89′):

England og Australien spiller onsdag klokken 12.00 slutrundens anden semifinale.