Serie A

Medie: Serie A-dansker skriver under med ny klub lørdag aften

Morten Hjulmand har tilsyneladende fået fremtiden på plads, og lørdag aften skriver han under med sin nye klub.

Moten Hjulmand skifter til Sporting.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Morten Hjulmand skifter med al sandsynlighed klub denne sommer.

Således har den normalt velinformerede transferjournalist Fabrizio Romano fredag aften skrevet på X (tidligere kendt som Twitter), at den danske midtbanespiller har fået fremtiden på plads.

Her lyder meldingen, at Morten Hjulmand vinker farvel til Lecce og Serie A for i stedet at tilslutte sig portugisiske Sporting.

Holder Fabrizio Romanos oplyste transfersum stik, vil skiftet også skrive sig ind i den danske fodboldhistorie og gøre Morten Hjulmand til en af de 10 dyreste danske fodboldspillere nogensinde.

I hvert fald betaler Sporting efter sigende 18 millioner euro for den danske midtbanemotor. Det svarer til 134 millioner kroner, og vil dermed gøre Morten Hjulmands skifte til det syvende dyreste nogensinde involverende en dansker.

Dertil er der også tre millioner euro i add-ons, så det samlede beløb kan ende på 21 millioner euro, svarende til 156 millioner kroner. I så fald bliver Morten Hjulmand den fjerde dyreste dansker nogensinde.

Se listen over de 10 dyreste danske fodboldspillere nogensinde – Højlund klart i top

Man skulle være så langt i processen, at kontrakten mellem Hjulmand og Sporting forventes at blive underskrevet lørdag aften.

Morten Hjulmand forlod i 2018 FCK’s ungdomsafdeling for i stedet at tilslutte sig østrigske Admira Wacker.

I begyndelsen af 2021 gik turen videre til Lecce, hvor den 24-årige dansker sidenhen udviklede sig til at være en profil.

Sporting endte på fjerdepladsen i den bedste portugisiske række i forrige sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P