3F Superligaen

Viborg FF ophæver kontrakten med kantspiller

Viborg FF oplyser torsdag eftermiddag, at man har ophævet kontrakten med Nils Mortimer.

Viborg Logo

Nils Mortimer stopper i Viborg FF med øjeblikkelig virkning.

Det oplyser superligaklubben på sin hjemmeside torsdag.

Årsagen er, at kantspilleren søger nye udfordringer, hvor han kan få fast spilletid, og parterne er derfor blevet enige om at ophæve samarbejdet.

– Vi har stor konkurrence om pladserne, som har gjort, at Nils ikke har spillet så meget som håbet, så vi har valgt at imødekomme hans ønske om at hjælpe ham videre.

– Nils er en fantastisk fyr, som er yderst professionel og hver dag har arbejdet hårdt, men nogle gange går det bare ikke som begge parter ønsker, så derfor er vi blevet enige om, at det giver bedst mening at stoppe samarbejdet. Vi ønsker ham stort held og lykke videre i karrieren, siger Mads Agesen, sportschef i Viborg FF.

Som Viborg FF selv skriver på sin hjemmeside, så handler det ganske enkelt om at få spilletid og kampe i benene for den 22-årige kantspiller.

– Jeg har besluttet at forlade Viborg, da jeg har brug for flere kampminutter og brug for at føle mig som en vigtigere del af et hold. Det har været et år, hvor jeg har lært meget som spiller og menneske, og jeg vil huske tilbage på min tid i Viborg som en god oplevelse, selvom jeg ikke har spillet så meget som håbet.

– Det er en god klub med gode mennesker, der altid har behandlet mig godt, og det er en klub med fantastiske fans, der altid har støttet mig og holdet. Jeg har fået gode venskaber her og håber det bedste for Viborg i fremtiden, og I vil nu altid have en ekstra fan i Spanien, siger Nils Mortimer.

Medie: Superligaklub i dialog om salg af angriber

Den unge spanier kom til Viborg FF fra Barcelona B i sommeren 2022.

Han har sidenhen noteret sig for 32 med tre scoringer til følge for forrige sæsons fjerdeplads i Superligaen.

Hans nu tidligere kontrakt stod til at have udløb i sommeren 2025.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P