Serie A

Lazio melder ud: Isaksen er her

Gustav Isaksen er landet i Rom. Det oplyser hans kommende klub, Lazio, sent søndag aften.

Gustav Isaksen er landet i Rom.
Foto: Lazio

Gustav Isaksen er i Rom.

Det oplyser hans kommende klub, Lazio.

Sent søndag aften har Serie A-klubben således delt en artikel på sin hjemmeside, hvor man kan se et billede af Gustav Isaksen stående i lufthavnen med et Lazio-halstørklæde om halsen.

Klubben har også delt billedet på det sociale medie X, tidligere kendt som Twitter. Her kan man også se en kort video, hvor Gustav Isaksen med ordene “Ciao, forza Lazio” får luftet sit italienske for offentligheden.

På samme medie har transferjournalisten Fabrizio Romano delt nyheden om Gustav Isaksens ankomst. Han skriver desuden, at Lazio har betalt 16 millioner euro for den 22-årige kantspiller. Det svarer til 119 millioner kroner.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Artiklen med nyheden om Gustav Isaksen på Lazios hjemmeside er dog ikke en klassisk præsentation af spilleren.

Det kan i højere grad beskrives som en “her-er-han-historie”, hvor man også benytter lejligheden til at minde klubbens fans om en anden dansker, nemlig Michael Laudrup.

Dansk fodbolds største spiller gennem tiden var således også at finde i Lazio for 40 år siden.

Se listen over de 10 dyreste danske fodboldspillere nogensinde – Højlund klart i top

Der bliver heller ikke nævnt noget om kontraktens varighed.

Det har da også tidligere forlydt sig, at Gustav Isaksen først skal igennem det obligatoriske lægetjek mandag, hvorefter den helt officielle melding om ham må forventes at se dagens lys.

Det er også umuligt at forestille sig, at FC Midtjylland, hvor Gustav Isaksen kom til som ungdomsspiller, ikke selv ville have delt nyheden om det store salg, hvis det var den helt officielle udmelding, der var tale om.

Om ikke andet, så er Gustav Isaksen altså i Rom, hvor han meget snart bliver præsenteret som ny spiller hos forrige sæsons andenplads i Serie A.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P