NordicBet Ligaen

Kæmpe drop da AaB storsejrede over Fredericia

AaB fortsatte søndag den gode stime i NordicBet Ligaen, da FC Fredericia blev sendt hjem med et stort nederlag i bagagen.

AaB han ansat Michael Tuxen Boll som ny administrerende direktør.

AaB er på oprykningsmission.

Efter at være rykket ned i NordicBet Ligaen denne sommer, har den nordjyske klub sat kursen mod oprykning tilbage til Superligaen denne sæson.

Søndag blev det således til AaB’s tredje sejr ud af tre mulige i NordicBet Ligaen, da FC Fredericia blev slået med hele 4-0 hjemme på Aalborg Portland Park.

Særligt opgørets første mål vil nok nage Fredericia-keeper Valdemar Birksø, som mildest talt så skidt ud i situationen, hvor bolden tilsyneladende lige akkurat fik sneget sig over målstregen. Se målet i videoen øverst i artiklen.

Det er dog næppe hans drop, som endte med at koste point for gæsterne.

I hvert fald blev det i løbet af anden halvleg til hele 4-0 for AaB, hvoraf de to af målene blev sat ind af midtstopperen Rasmus Thelander. Allan Sousa scorede opgørets næstsidste mål, mens Oliver Ross blev noteret for målet ved målmandsdroppet i første halvleg.

Med sejren har AaB hentet ni point ud af ni mulige, mens FC Fredericia har hentet tre point i sæsonens første tre runder.

AaB spiller næste gang fredag, hvor Helsingør venter på udebane.

I søndagens andet opgør i NordicBet Ligaen blev det til sæsonens første sejr for Sønderjyske, der vandt med hele 1-4 ude mod Næstved. Du kan se højdepunkterne fra den kamp i videoen nedenfor