3F Superligaen

– ‘FCM-dræberen’ er klar

Lyngby Boldklubs Sævar Magnusson gjorde i forrige sæson ondt på FC Midtjylland ved flere lejligheder - planen er også at gøre det i den nye sæson.

Sævar Magnusson, Superligaen, Lyngby Boldklub, FCM, FC Midtjylland.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

– FCM-dræberen Sævar er klar til ulvene.

Således skriver Lyngby Boldklub på klubbens Twitter-profil lørdag aften.

Der er her tale om klubbens 23-årige islænding, Sævar Atli Magnússon, som i forrige sæson gjorde særdeles ondt på FC Midtjylland.

Den offensivt indstillede Lyngby-spiller scorede fire mål i fire kampe mod FCM i forrige sæson, hvilket var med til at sikre flere livsvigtige point til Lyngby, som i sidste ende formåede at overleve i Superligaen.

Søndag mødes de to klubber så for første gang i den nye sæson, og Sævar Atli Magnússon håber på at fortsætte takterne mod midtjyderne fra forrige sæson.

– Jeg tror, at FC Midtjylland vil komme tændte ud til kampen. De ved godt, at de har haft nogle hårde kampe mod os, og de ved, at vi er et godt hold. De kommer ikke til at undervurdere os, så vi skal være fuldstændig klar fra start. Jeg tror, at det bliver endnu en tæt kamp mod dem.

– Jeg tror måske, at jeg har haft fire chancer i de seneste fire kampe mod FC Midtjylland, og jeg har scoret på dem alle sammen. Jeg ved ikke, hvorfor det lige er mod FC Midtjylland, at jeg scorer så mange mål, men jeg satser da helt sikkert på at gøre det igen i morgen, siger han til klubbens egen hjemmeside.

Kampen mellem Lyngby Boldklub og FC Midtjylland fløjtes i gang søndag klokken 16.00 på Lyngby Stadion.

FCM har hentet seks point i sæsonens første to superligakampe, mens det er blevet til et enkelt point for Lyngby.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P