International Fodbold

Ny største sejr ved VM-slutrunden – Holland moste på i første halvleg

De hollandske kvinder vandt tirsdag formiddag med hele 7-0 over Vietnam, og har dermed noteret sig for VM-slutrundens hidtil største sejr.

Holland vandt med hele 7-0 over Vietnam ved VM-slutrunden i New Zealand og Australien.

Grupperne ved VM-slutrunden i Australien og New Zealand er disse dage i færd de sidste kampe.

Tirsdag formiddag skulle Gruppe E så afgøres, da Holland og Vietnam ramlede sammen.

Vietnam var forud for kampen allerede sikre på VM-exit, efter det var blevet til nederlag mod både Portugal og USA.

At den asiatiske nation allerede var ude af VM-slutrunden spillede muligvis også ind i kampen mod Holland.

I hvert fald endte opgøret med en storsejr på hele 7-0 til de hollandske kvinder, som dermed er indehavere af VM-slutrundens hidtil største sejr.

Tyskland og Norge stod for slutrundens største sejre forud for kampen mellem Holland og Vietnam, efter Danmarks to nabonationer vandt med 6-0 over henholdsvis Marokko og Filippinerne.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Særligt første halvleg var hollandsk dominans fra start til ende.

Ved pausen stod der således 5-0 til ‘Oranje’, og de fem mål var blevet sat ind af fem forskellige målscorere.

Efter pausen blev PSV-angriberen Esmee Brugts dobbelt målscorer i det 57. minut, inden Wolfsburg-spilleren Jill Roord fulgte trop med sit andet mål i kampen til resultatet 7-0.

Gruppens anden kamp mellem Portugal og USA endte 0-0, og sidstnævnte klarer sig dermed videre på gruppens andenplads, mens Holland går videre som gruppevinder.

Medie: Nu sker det – Højlund skal til lægetjek i dag

Danmark spiller tirsdag klokken 13.00 sin sidste kamp i gruppespillet ved VM-slutrunden.

Her skal man forsøge at spille sig videre mod Haiti.

I videoen nedenfor kan du se og høre Kathrine Kühl sætte ord på skæbnekampen mod Haiti senere tirsdag