3F Superligaen

Isaksen holder humøret højt efter nyt brændt straffe: Tror ikke jeg må sparke igen

Gustav Isaksen kunne stadig finde plads til et grin, selvom han søndag brændte straffespark for anden superligakamp i streg.

Gustav Isaksen om sit brændte straffespark mod Silkeborg i Superligaen.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Gustav Isaksen brændte et straffespark for anden superligakamp i streg, da FC Midtjylland søndag tog imod Silkeborg IF hjemme på MCH Arena.

Den hurtige FCM-kant havde selv tilkæmpet sig straffesparket i situationen forinden, og modsat forrige uges afbrænder, så sparkede han denne gang bolden hårdt over mål.

Det brandvarme salgsemne fortæller efter kampen til Viaplay, at han naturligvis gerne ville have sparket den i mål – men der var også plads til et godt grin fra Isaksens side.

– Da jeg brændte i sidste uge, der blev jeg spurgt, om jeg havde lyst til at sparke igen – og det sagde jeg selvfølgelig ja til. Så det har været aftalt hele ugen.

– Når man scorer på alle straffe til træning, og jeg har egentlig god selvtillid… Jeg ved sgu ikke lige, hvad der sker i situationen. Det er sådan noget, der sker, og jeg har det fint nu og føler mig ovenpå igen.

– Jeg ville selvfølgelig gerne have scoret på de her to straffespark. Hvis jeg bliver spurgt igen, så tager jeg også den tredje.

Tror du, at du får lov til det? (at sparke straffespark igen, red.)

– Det tror jeg ikke, siger Gustav Isaksen og bryder ud i latter.

FC Midtjylland endte med at vinde kampen med 2-0, til trods for Gustav Isaksens afbrænder fra 11-meterpletten.

Du kan se interviewet med Gustav Isaksen i videoen øverst i artiklen

Du kan se kampens højdepunkter i videoen nedenfor – herunder også Gustav Isaksens afbrænder

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P