Hvidovre henter første point i Superligaen i 26 år

Hvidovre IF har søndag hentet sit første point i landets bedste række i 26 år, efter det blev til uafgjort ude mod Randers FC.

Randers FC, Hvidovre IF, Superligaen.

Det er nærmest historisk.

Efter 26 års fravær i Superligaen, rykkede Hvidovre IF tilbage i landets bedste række før sommerpausen.

Søndag blev det så til sæsonens første point, efter Hvidovre leverede et flot comeback ude mod Randers FC, så måltavlen viste 2-2 ved slutfløjt.

Foruden pointet til Hvidovre er kampens anden store overskrift den lange afbrydelse i første halvleg. Næsten 50 minutter måtte spillerne forsøge at holde sig i gang, mens tordenvejret drev forbi Randers og Cepheus Park.

Tre af kampens fire mål faldt før den lange afbrydelse.

Først var det sprudlende Filip Bundgaard, der på et straffespark sendte kronjyderne i front.

Efter en halv times spil blev det også til 2-0 for hjemmeholdet, da Simen Nordli fik sidste tå på og dirigerede bolden i mål.

Kort før afbrydelsen fik Hvidovre-spillerne dog noget at glæde sig over, da Andreas Smed gav fornyet håb til oprykkerne med sin reducering. 2-1 og en 50 minutter lang pause.

Opgøret udviklede sig efter afbrydelsen og i løbet af anden halvleg til at blive en jævnbyrdig affære, efter Randers ellers var kommet bedst fra start.

Med lidt mindre end en time spillet kastede det en Hvidovre-udligning af sig, da Christian Jakobsen scorede til 2-2.

Opgøret fortsatte med at bølge frem og tilbage, og oprykkerne havde bestemt ikke tænkt sig at parkere bussen og forsøge at forsvare det ene point hjem.

Alligevel lykkedes hverken Randers eller Hvidovre med at score et sejrsmål, og efter seks minutters tillægstid lød fløjten for sidste gang. 2-2 og et point til Hvidovre i landets bedste række for første gang i 26 år.