3F Superligaen

Neestrup efter Achouris første startplads: Gik lidt for meget indendørs i den

FCK-cheftræner Jacob Neestrup er tilfreds med Elias Achouris første startplads for de danske mestre, men der gik til tider "for meget indendørs i den".

Superligaen, FCK, F.C. København, Jacob Neestrup, Elias Achouri.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

En underholdende kamp.

Det må være den objektive fodboldseers dom over lørdagens Superligakamp mellem F.C. København og Vejle Boldklub.

Begge hold havde godt gang i offensiven, og særligt de danske mestre viste kvaliteten på modstanderens banehalvdel ved flere lejligheder.

Blandt bidragsyderne til den flotte offensiv var Elias Achouri, som efter sit skifte fra Viborg FF til FCK lørdag noterede sig for sin første plads i startelleveren.

FCK-cheftræner Jacob Neestrup roser efter kampen sin nye venstrekant, men der er også plads til forbedring på særligt ét område.

– Han var god og farlig, og det er svært at fange ham, hvis han kommer op i fart. Han er dejlig udfordrende.

– Men så er der fem eller seks situationer, hvor der går lidt for meget indendørs i den og han trækker tempoet ud af kampen. Det skal han ikke gøre.

– Men jeg synes, at vores venstreside med Falk (Rasmus, red.), Christian (Sørensen, red.) og Elias (Achouri, red.) var virkelig god til at angribe det halvbrede område i feltet, blandt andet ved 2-1-målet, siger Jacob Neestrup til discovery.

FCK sejrer i målrig affære mod oprykkerne fra Vejle

FCK endte med at vinde kampen mod Vejle med 3-2, og indtager dermed førstepladsen i Superligaen forud for søndagens kampe.

De danske mestre skal allerede i aktion igen onsdag, når islandske Breidablik gæster Parken. Her skal FCK forsøge at spille sig videre i Champions League-kvalifikationen efter at sejret med 0-2 i det første opgør.

FCK hentede tidligere på ugen Mohamed Elyounoussi hos Premier League-nedrykkerne Southampton

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P