FCK sejrer i målrig affære mod oprykkerne fra Vejle

F.C. København sejrede endnu en gang med et enkelt mål, da Vejle Boldklub blev besejret i Nørreskoven.

FCK sejrer over Vejle Boldklub i Superligaen.

F.C. København kan nu notere sig for seks point efter sæsonens første to kampe i Superligaen.

Det står klart, efter oprykkerne fra Vejle Boldklub blev besejret med 3-2 lørdag.

Vejle Boldklub pressede ellers på til det sidste, og det var absolut ikke en ‘walk in the park’ for de danske mestre.

Kampens første mål faldt i det 19. minut, da Jordan Larsson med et veludført lob fulgte op på midtugens målform fra opgøret mod Breidablik. Dermed har den svenske angriber nu også fået hul bylden i Superligaen.

Føringen holdt dog kun i seks minutter, inden Raul Albentosa fik udlignet med sin velkendte farlighed på et Vejle-hjørnespark.

Med 34 minutter spillet kom FCK i front på ny, da et flot opspil førte til en scoring tæt under Vejle-målet fra Roony Bardghji.

2-1-stillingen holdt til pausen, men blot syv minutter inde i 2. halvleg fik Vejle udlignet for anden gang i opgøret. Denne gang var det FCK’s egen Denis Vavro som blev noteret for et selvmål, da han ramte et indlæg skævt.

Med udsigt til pointtab mod de rød-og hvidklædte oprykkere, skred kampen frem slag i slag for FCK.

I det 70. minut tilsmilede heldet dog hjemmeholdet, da Vejles Oliver Provstgaard ramte bolden med hånden i eget felt. Ikke alle FCK’ere havde set det straffespark da fløjten lød og dommeren pegede på pletten. Diogo Goncalves eksekverede sikkert fra 11-meterpletten.

Vejle Boldklub trykkede efterfølgende på til det sidste, særligt i kampens døende minutter. FCK lykkedes dog med at få afværget Vejles tilnærmelser, og da fløjten lød efter syv minutters tillægstid, viste måltavlen altså 3-2 til FCK.

FCK har dermed besejret først Lyngby Boldklub og nu Vejle Boldklub med et enkelt mål i de to første runder af Superligaen.