Jürgen Klopps eneste anfører i Liverpool smutter til Saudi-Arabien: Sådan er fodbold

Jordan Henderson skal til Al-Ettifaq, og Liverpool-manager Jürgen Klopp sætter nu ord på det faktum, at hans anfører er væk.

Jürgen Klopp om Jordan Hendersons skifte til Al-Ettifaq.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

12 år, 492 kampe og otte trofæer.

Det er, hvad Jordan Henderson opnåede i Liverpool.

Torsdag har Merseyside-klubben nu bekræftet, at den 33-årige englænder fortsætter karrieren i Al-Ettifaq i Saudi-Arabien.

I forbindelse med skiftet har Liverpool fået klubbens manager, Jürgen Klopp, til at sætte ord på afskeden med sin anfører og midtbanestyrmand gennem otte år.

Her hersker der ingen tvivl om, at det ikke bare er hvem-som-helst, der har forladt Liverpool – Jordan Henderson er nemlig den eneste, der har været anfører i klubben under Jürgen Klopp, siden den 56-årige tysker kom til i 2015.

– Lige nu er det helt fint, men det har også været et længere forløb, så vi har haft tid til at vænne os til tanken. Det er fodbold, det er livet, det er normalt og sådan noget kan ske.

– Da vi kom tilbage til Liverpool mandag, ventede ‘Hendo’ på os for at sige farvel og tage afsked med holdet og staben. Det var en virkelig fin gestus – og virkelig flot ting at gøre.

– Jeg ved, at det var en virkelig svær beslutning for ham at træffe, og jeg var med ham hele vejen. Det er trist, vildt mærkeligt, fordi han er den eneste anfører, jeg har haft her i Liverpool. Men det er også spændende for ham.

– Vi kommer til at savne ham, det er der ikke skyggen af tvivl om, det er helt sikkert – både som mand og spiller. Men, som jeg har sagt, så er det fodbold, lyder det fra Jürgen Klopp til Liverpools egen hjemmeside.

Et Liverpool-ikon takker af: Jeg vil altid være en ‘Red’

Liverpool har fortsat mere end to uger til at forberede sig på den kommende sæson.

Her møder man Darmstadt, Bayern München og Leicester, inden Premier League-sæsonen bliver skudt i gang med en udekamp mod Chelsea den 13. august.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P