Bellingham med første mål i Real Madrid-trøjen i sejr over Manchester United

Jude Bellingham diskede op med et flot mål, da han scorede i Real Madrids sejr over Manchester United.

Jude Bellingham scorede sit første mål i Real Madrid-trøjen, da Manchester United blev besejret.

Natten til torsdag dansk var der dømt storkamp mellem Real Madrid og Manchester United.

De to storklubber stillede begge med flere profiler fra start, da NRG Stadium i Houston dannede rammerne for opgøret.

Real Madrid endte med at sejre 2-0, og nyerhvervede Jude Bellingham kunne notere sig for sin første scoring i Real Madrid-trøjen.

Jude Bellingham skulle kun bruge lidt mere end fem minutter af kampen, inden han kunne fejre sit første Real Madrid-mål.

Her modtog han bolden i dybden fra Antonio Rüdiger, og da André Onana kom stormende ud af sit mål valgte den unge englænder at lobbe bolden i en høj bue over United-keeperen, hvorefter han fra sin position på feltkanten kunne se bolden svæve og derefter dykke i mål.

I samme minut som målet blev Christian Eriksen sat på banen, da den blot 18-årige Kobbie Mainoo måtte lade sig udskifte med en skade. United-manager Erik ten Hag har efter kampen udtalt, at man endnu ikke er bekendt med skadens omfang.

Real Madrid foretog intet mindre end syv udskiftninger i pausen, mens Manchester United efter en times spil skiftede ni spillere – og Real Madrid en enkelt mere.

Kampens sidste scoring faldt i det 89. minut, da indskiftede Joselu, som Real Madrid har lejet for den kommende sæson, gjorde det til resultatet 2-0.

Manchester United overhalet af rivalerne: Ikke længere førende på talentudvikling

Real Madrid mangler fortsat to testkampe mod først FC Barcelona og dernæst Juventus, inden de tager hul på LaLiga den 12. august ude mod Athletic Bilbao.

Manchester United har tre testkampe tilbage mod Dortmund, Lens og Athletic Bilbao i den nævnte rækkefølge, inden de åbner Premier League-sæsonen hjemme mod Wolves den 14. august.