Arsenal sejrer over Barca i målrig affære

Arsenal og FC Barcelona bragede sammen i en testkamp tidligt torsdag morgen dansk tid, og begge mandskaber kan efter slutfløjt glæde sig over, at de offensive spillere ser ud til at være klar til en ny sæson.

Arsenal, FC Barcelona.

Premier Leagues nummer to mod LaLiga-vinderne.

Tidligt torsdag morgen dansk tid dannede SoFi Stadium i Los Angeles rammerne for et ganske seværdigt opgør.

Her tørnede Arsenal og FC Barcelona sammen i en træningskamp, som skulle vise sig at byde på hele otte mål og en 5-3-sejr til den engelske klub.

Allerede i opgørets syvende minut var Robert Lewandowski på pletten, da den 34-årige angriber kunne gøre det til 1-0 for det catalanske mandskab.

Blot seks minutter senere fik Arsenals Bukayo Saka bragt balance i regnskabet, inden den unge englænder kort tid efter missede et straffespark.

Derfor blev det til endnu et føringsmål, da Raphinha efter lidt mere end en halv times spil gjorde det til 2-1 for Barca.

Kort før pausen fik Arsenal udlignet for anden gang i opgøret, da nyerhvervede Kai Havertz kom på måltavlen med sin scoring til 2-2.

Efter pausen var det så Arsenals tur til at komme i front, da Leandro Trossard først gjorde det til 3-2 inden han i det 78. minut også gjorde det til 4-2 for Premier League-mandskabet.

Med to minutter tilbage af den ordinære spilletid fik Ferran Torres bragt spænding tilbage i opgøret, da han reducerede til 4-3 for Xavis tropper. Spændingen blev dog hurtigt dræbt, da Fabio Vieira allerede minuttet efter scorede kampens sidste mål til resultatet 5-3 i London-klubbens favør.

Mål og Highlights: Messi på pletten igen i ny Inter Miami-triumf

FC Barcelona har fortsat træningskampe mod Real Madrid, AC Milan og Tottenham, inden Getafe venter i første runde af LaLiga den 13. august.

For Arsenals vedkommende er man en anelse tættere på sæsonstart. Her mangler man blot en testkamp mod Monaco, inden Manchester City byder op til dans i Community Shield den 6. august. Mikel Arteta og co. tager hul på Premier League hjemme mod Nottingham Forest den 12. august.

I videoen nedenfor kan du se en af opgørets målscorere, Kai Havertz, brage mål ind for Chelsea i Premier League