AGF sendt til tælling – blev udraderet af Club Brügge

Der var klasseforskel, da AGF mødte overmanden i Conference League-kvalifikationen og led et svigende nederlag til Club Brügge.

Andreas Skov Olsens Club Brügge tog en sikker sejr over AGF på 3-0.

Var man optimistisk på AGF’s vegne, fik man sig formentligt lidt af et virkelighedstjek torsdag aften.

For selvom håbet naturligvis var til stede om, at man kunne skabe et godt udgangspunkt til returopgøret i Conference Leagues anden kvalifikationsrunde, så gik det præcis, som man kunne have frygtet mod Club Brügge.

AGF endte nemlig med at lide et meget, meget fortjent 3-0-nederlag til belgierne, som havde Andreas Skov Olsen med i startelleveren, og er altså nærmest døde og begravede til returkampen i næste uge.

Nedturen tog allerede sin begyndelse efter ti minutters spil, da Andreas Skov Olsen med en håndfuld AGF-spillere omkring sig assisterede Tajon Buchanan, der kanonerede bolden i nettaget bag Jesper Hansen.

1-0 var stillingen til pausen, men anden halvleg var ikke mere end tre minutter gammel, da Mats Rits på en afrettet afslutning, som Jesper Hansen havde en svag hånd på, fordoblede føringen.

Efter 77 minutter satte Brügge så sidste søm i kisten, da Hugo Vetlesen flugtede bolden i kassen til 3-0.

Uwe Rösler har Bissecks erstatning klar: Det så vi i dag

3-0 blev kampens resultat, og dermed er det et gigantisk bjerg, der skal bestiges, når Club Brügge gæster Ceres Park torsdag i næste uge.

Inden da venter en Superliga-opgave mod FC Nordsjælland på mandag klokken 19:00.