Manchester City sejrede til sidst mod FC Bayern München

De to storklubber, Bayern München og Manchester City, stod onsdag over for hinanden i en træningskamp, der endte med City-triumf til sidst.

Bayern München mod Manchester City

To giganter stod onsdag eftermiddag over for hinanden.

I forberedelserne til den kommende sæson mødte den tyske storklub, FC Bayern München de forsvarende Champions League-vindere fra Manchester City på National Olympic Stadium i Tokyo.

Og her kunne Manchester City, som blev sidste stop for Bayern München i den seneste sæsons udgave af Champions League, da de to hold mødtes i turneringens kvartfinale, gentage succesen.

Manchester City kunne således gå fra opgøret med sejren, som lød på 2-1.

Målkontoen blev åbnet af Manchester Citys unge James McAtee, som i den seneste sæson var udlejet til Premier League-oprykkerne fra Sheffield United. Efter flot Manchester City-opspil havnede en retur for hans fødder, og han kunne således sikkert sparke City i front.

Herefter fulgte en forholdsvis lige kamp, hvor Manchester City dog havde mest boldbesiddelse. Målt på antallet af chancer var de to hold dog jævnbyrdige.

Vanvittige tal: Så meget har Manchester City tjent på akademispillere!

Ni minutter før slutfløjt fik den blot 18-årige Bayern München-angriber, Mathys Tel, bragt balance i regnskabet. Det skete på et mål, der langt henad vejen lignede Citys 1-0-scoring. Et godt opspil, et skud på mål og en retur, der sikkert blev sparket ind.

Dermed så det ud til, at kampen ville ende uden vinder. Men Manchester Citys Aymeric Laporte ville det dog anderledes til sidst.

Fire minutter før tid satte han således kampens sidste mål i kassen til slutresultatet 2-1 til Manchester City.

For FC Bayern München venter fortsat en række træningskampe, før sæsonen sparkes i gang med den tyske Super Cup, hvor RB Leipzig er modstanderen. Kampen spilles den 12. august klokken 20:45.

Manchester City mangler blot den sidste træningskamp mod Atlético Madrid, før sæsonen for alvor sparkes i gang. Første gældende opgør er, når Manchester City møder Arsenal den 6. august i Community Shield-finalen.